FML



Jag har svårt att se livet från den ljusa sidan just nu, att inte ha någonstans att bo i höst är fruktansvärt stressamt och jag har lipat konstant pga stressen i en timma nu. Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan, vad är kvar av mig nu då?

TOALETTPOESI FRÅN EMMABODA


MDMABODA






Pedobear: I really like twenty-three year olds
why?
Pedobear: because there's twenty of them



Vad är det för skillnad på en sprillans ny ferrari och 20 döda spädbarn?
-Jag har inte en sprillans ny ferrari i mitt garage!

Sockermongot har blivit med byxor



Efter en pingisrelaterad olycka på Sweden rock i somras lyckades jag döda mina rosa byxor. Idag har jag varit på HM och provat alla rosa byxor de hade (fler än vad man tror) och till slut kom jag hem med de här, som har den perfekta rosa nyansen för sockermongot :D FETT NÖJD

BRAAAAAAAIIIIINZZ!



Tog mig en promenad påväg hem från jobbet idag, en del av sträckan består av en rak,lång gammal grusväg mitt ute i skogen. Det är väldigt sällan man möter någon på den vägen men man kan se folk komma gåendes på väldigt långt håll. Just idag får jag syn på någon borta vid horisonten, med ett släpande steg inte allt för olikt en levande död kommer den emot mig, känner hur paniken stiger, figuren kommer närmare och närmare och till slut kan jag pusta ut och inse att det är en helt vanlig haltande pensionär. 

Tror jag bör ta en liten paus från alla zombie-filmer ett tag...

Emmaboda!

Klockan är nio och jag inleder nu min resa mot Emmabodafestivalen! Solen skiner och humöret är på topp! Pepp pepp pepp!


Göteborg

Kör på egentid i city med Haruki Murakami idag. Solen skiner gött!


SKOARKIVET


Jag har inte riktigt insett hur mycket rosa grejer jag har, på något konstigt vis har det blivit så mycket mer uppenbart nu när håret är rosa också. Idag drog jag fram mina gamla adidas-pjucks, rosa hår och rosa skor, kan inte bli mer gangsta! :D

Dagen ägnas åt festivalpackning och kollektivtrafik, skall bege mig mot Göteborg tills på Onsdag, då festivalandet drar igång, den sista festivalen för mig denna sommaren ;_;


Sockermongots nya vantar!



Gillar ni mina nya vantar eller? :D

Handymom har varit i farten igen, mamma är bäst <3

FESTIVALSOMMAR


MIN FESTIVALSOMMAR
Även om det hänt en del tråkiga saker i sommar, så har det här ändå varit den bästa sommaren i mitt liv, och den är inte över ännu! Jag har varit på fem festivaler och träffat så sjukt fantastiska människor. 
Men jag har fortfarande ett festivaläventyr kvar, nästa vecka bär det av till Emmaboda för sommaren sista (?) festival för min del, det känns lite konstigt, vill liksom inte att den här sommaren skall ta slut.


A day at the office

Det här är kanske inte sånt man borde skriva, men eftersom jag bara har två veckor kvar på mitt sommarjobb och det är troligtvis sista sommaren jag sätter min fot på Arla, så spelar det kanske ingen störra roll.
Men jag har fett mycket fritid över, vilket leder till diverse kreationer, mycket tatueringsmotiv i veckan. En dröm jag fortfarande inte gett upp, men fortfarande inte självförtroendet att våga satsa.











JAG OCH MINA ÄLSKLINGAR HAR FLYTTAT HEM



Nu har jag och mina skor tillfälligt flyttat hem till mamma. Jag har haft grav klack abstinens under sommarens alla festivaler så igår satt jag och letade lägenheter i mina Christian Louboutins och sen gick jag på bio i kära Lita :D allt under 14 cm klack räknas inte!

RSS 2.0