Torsdag

#tacostilllunch






Motigt


Sen projektinlämningen ( det var då ett jävla tjat om den där projektinlämningen ) känns det som om luften gått ur mig lite, eller ganska mycket. Jag hittar ingen motivation till nåt, skolan är ännu tråkigare än vanligt och träningen är en enda jävla uppförsbacke just nu. Oftast brukar tröttheten släppa när man väl pallrat sig till gymmet (eller skolan med för den delen) men den vill inte släppa taget. Jag traskar, johgar, springer runt och är konstant trött och vill inte göra nåt annat än att ligga o stirra in i väggen. 


Nån som har tips på hur man tar sig ur en sån här funk?








När hjärnan lägger av...

Att brygga kaffe efter att ha redovisat och blivit klar med ett projekt kan vara svårare än man kan tro ibland.








Remake


Håller på och leker lite med en remake av en teckning jag gjorde för några år sedan, långt ifrån klar dock! (:


Halloween en vecka för tidigt


Lördagskvällens outfit bestod utav en orange overall med smäckra detaljer av blod och död. Aldrig varit så bekvämt klädd ute på krogen någonsin! Det blev Halloween-spontan-fest i Falkenberg och en mycket rolig afton (: 

kan även meddela att julmust-light, jeltzin o vispgrädde inte är en dryckeskombination att rekommendera...





Ett projekt






Igår var det inlämning/deadline för det första projektet under trean på arkitektur. Jag kan inte nämna nån annan grej i mitt liv som jag lagt så mycket tid och tårar på någonsin! Men nu är det över och jag känner ändå att slutresultatet är okej, jag har för första gången på tre år gjort ett projekt som är jag liksom.


Ikväll skålar jg för friheten/fritiden!

Ett såntdärt ostigt inlägg



Jag har turen som har ohyggligt många fina människor i mitt liv, men den här mannen tar nog ändå priset! Igår firade vi (fast utan firande) ett halvår tillsammans. Jag är vanligtvis inte den som måste trycka upp mina relationer i ansiktet på andra men den här killen förtjänar lite cred. So here it goes! Ibland funderar jag på hur jag skulle ta mig igenom svåra perioder som den jag precis haft i skolan utan honom. För vem skulle annars torka mina tårar när stressen rinner över? Vem skulle ta sig tid att lära sig nya dataprogram för att sedan lära mig dem? Vem skulle annars se till att jag får i mig mat när jag är för stressad för att komma ihåg det själv? Och vem skulle annars serva mig med kaffe när koppen är tom? Och vem skulle annars stå ut med allt mitt jävla gnäll om hur tjock jag är?

Älskar dig Fredrik Strandquist!

Dagar

Dagar som denna (a.k.a varförgårjagenutbildningsombarafårmigattgråta-dagar) är det svårt att inte ta till flaskan.


Skatgenen

För att påstå att jag själv inte är någon accesoartjej (min pojkvän har vanligtvis mer skrot på sig än vad jag har) så måste jag ändå erkänna att jag har en ganska lagom stor bling-samling härhemma. Den huserar oftast i min gamla färglåda(det som får plats i den iaf) som jag köpte på en antik o samlarmässa i Skara för några år sedan. Själva lådan i sog är nästan lika kär för mig som innehållet ^^

Jag och mina tjejkompisar har länge diskuterat något som vi kallar för skatgenen. Att alla kvinnor innerst inne har någon slags attraktion till glänsande glittrande föremål. Någon som säger emot?


Mer akvarell!

Mer akvarell och vampire diaries!


Ettårsjubileum

För er som inte har koll på datum och sånt kan jag meddela att idag är det den 1a Oktober.
Detta innebär att jag har bott i min lilla lya vid Fyrktorget i ett år!
Det känns som om det vore nyss jag lämnade Prekkan soffa på Hisingen för en etta utan ugn på Högsbohöjd. Jag minns den regniga dagen jag flyttade in som den vore igår. När jag efter en hel dags krånglade med nycklar och transport (flytta via kollektivtrafik rekommenderas ej) äntligen fick låsa upp mitt nya hem. Första natten i lägenheten hade jag inte så mycket mer än kläder och ritblock med mig (gäller ju att prioritera), tillbringade natten med kläder som huvudkudde och en handduk som täcke, men så gott som jag sov den natten hade jag inte gjort på länge. Detta var/är första gången som jag bott på egen hand, har ett eget hem, och jag känner att jag växt sjukt mycket som person och lärt mig vara mer självständig (trots att pappa fortfarande skickar med matlådor till mig då och då).

När jag flyttade in var väggarna spygröna och roströda, men efter många lager med vit och rosa färg och lite mongo-fication och en jävla massa Ikea så har jag lyckats bygga mig ett riktigt Sockermongo-hem :)

FÖRE




OCH EFTER:
 

RSS 2.0