Uppladdning!




Ikväll blir det fets hos tösen till vänster (:

Just nu håller jag och Niclas på och tillagar världens feast.
Mozzarellafylld kycklingfilé, ugnsrostad potatis/lök/morot/champinjon och beasås!

Lördag


All dolled up and ready to go

Om katten själv får välja


Sista dagen i frihet.




Det är fredag och sista vardagen i frihet innan jul.
På måndag börjar skiftarbetet på arla men planen är att hinna med en del roliga saker innan dess (:

För ovanlighetens skull blir det ingen halloween-maskerad, vilket känns ganska tråkigt faktiskt, men jag och Niclas spånade på att ha en riktig maskeradfest någon gång i framtiden så folk faktiskt klär ut sig till något mer kreativt än zombies, vampyrer och spöken...

Anyways...

Imorgon blir det istället mini-inflyttningsfest hemma hos Louise och sernholtomon följt av en utgång och äääntligen få svänga de lurviga igen! Imorgon kommer även världens bästa Sara tillbaka till Skaraborg för en kväll i Skövdes betongdjungel har inte sett henne på en månad nu och har saknat henne som faen.

Men nog om imorgon, idag har vi gymmat, varit på stan och fikat och ikväll ska jag och Niclas till Mangos och äta massa god mat!

Kött och öl <3

Idag har jag varit i Göteborg och shoppat!...

mms_img48428 (MMS)

Idag har jag varit i Göteborg och shoppat! Det blev en hel del smått och gott men dock inte klänningen på bilden(även om jag gärna velat köpa den) och, hör och häpna, INGA skor! :O


Mah pokemon brings all the boys to the yaa...

mms_img53091 (MMS)

Mah pokemon brings all the boys to the yaard. And they're like, do you wanna trade caards. And im like, yeah i wanna trade cards. But not my, not my CHARIZARD!


Sitter hemma och slömålar lite och kollar ...

mms_img17832 (MMS)

Sitter hemma och slömålar lite och kollar på halvåtta hos mig (:


The Cranberries - Zombie

In your heeeaaad, in your heeeee-ie-ad
Zooombie, zoooombie, zombie-ie-iee
What's in your heaad
In your heeeeeeeeaaaad
Zombie, zombie, zombie-eeh-oh!


Zombie och spindelfobi




Blir så sjukt seg av att bara lalla runt hemma utan att göra något att jag känner mig som en annan zombie.

Idag ringde jag till och med Arla och frågade om jag fick komma och jobba (istället för att de brukar ringa mig) så nu får jag iallafall jobba lite på torsdag. 

Hade även en fruktansvärd incident med en spindel förut som resulterade i kaffe över hela rummet.
ungefär såhär såg den ut:



Sitter i min soffa och dricker kaffe när jag känner att det kittlas på handen/handleden, misstänker att det är en fluga som kryper på mig men när jag ska borsta bort den upptäcker jag en STOR FET JÄVLA ÄCKLIG SPINDEL! Får totalt panik och flyger upp ur soffan på mindre än en sekund, kaffe överallt och jag springer iväg och försöker borsta av mig jäveln. Under ett par minuter är den borta men jag tänkte inte sitta i soffan igen och vänta på att den skulle attackera mig så jag bestämmer mig för att leta upp den, till slut ser jag hur den kryper runt mina fötter , så jag tar första bästa föremål i närheten och slår/bankar/mosar ihjäl spindeln, så nu är min blodsockermätare nerkletad med spindelinävlor :(

Skyll inte på mig om det regnar imorgon!

Gamla kläder och minnen

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit massa prover inför årskontrollen, gick upp tidigt för att kunna åka med mamma ner till Götene. Hade dock ingen bil att ta mig hem med sen så jag fick gå milen hem, men det var nemas problemas, hade MajBjörn som sällskap så det gick väldigt lätt.


Stannade en stund hos pappa på vägen, tittade på gamla foton och rotade runt lite i garderoberna och hittade massa gamla roliga kläder :D





Grön klänning som antagligen användes av mig eller Sandra när vi var små.






Shorts, pannband och strumpor jag fann i min PAPPAS(!) garderob



Känner ni igen den röda klänningen?




Hittade även en del av mammas gamla kläder som jag tog med mig tillbaka, En svart sammetsväst och en annan fin svart skjorta som jag tänkte använda någon gång när jag får tillfälle (:


Work in progress (:

mms_img59231 (MMS)

Work in progress (:


Sitter framför tvn, dricker kaffe och måla...

mms_img56300 (MMS)

Sitter framför tvn, dricker kaffe och målar zombies (:


Att lida av hypoglykemi

Sitter här med ett blodsocker på 2.6, orsaken är att jag tog för mycket insulin till maten...  tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om hur det känns... men har nu suttit i minst tio minuter och väntat på att blodsockret ska gå upp, hjärnan ska börja fungera och händerna sluta skaka...

(från wikipedia)
Hypoglykemi
, låg blodsockerhalt. Hypoglykemi kan ibland drabba diabetiker om de tagit för mycket insulin, ätit för lite eller vid kroppsansträngningar. Tillfällig lätt hypoglykemi är relativt vanligt hos insulinbehandlade diabetiker och kallas då ofta "insulinkänningar".

Vanliga symtom vid lätt hypoglykemi är blekhet, darrningar, hungerkänslor, oro, ilska och retlighet. Kraftig hypoglykemi kan medföra förvirring, aggressivitet, kramper och medvetslöshet. Symtombilden och ordningen på symtomen varierar dock mellan olika individer. I ovanliga fall kan en kraftig hypoglykemi leda till bestående hjärnskador eller döden. Hypoglykemi hävs genom att äta eller dricka något som innehåller socker, helst druvsocker, tillföra glukos intravenöst eller genom en injektion med hormon som frisätter glukos (glukagon). Choklad ska inte ges eftersom det är fett som gör upptaget av sockret långsammare.

Symtomen beror dels på hjärnans reaktioner på låg blodsockerhalt, dels på att kroppen frisätter katekolaminer (bland annatadrenalin).


Hjärnan fungerar fortfarande inte och jag sitter fortfarande här och darrar, superhungrig och sjukt lättirriterad. Jag önskar att någon förstod hur jag känner mig och mår, men det är samtidigt en känsla som jag inte ens önskar min värsta fiende...

VARFÖR JAG?


...






SUIT UP!

International Suit up day!

Idag har vi klätt upp oss men eftersom jag inte hade egen slips och skjorta fick jag sno från Niclas garderob, därför kommer en bild på honom eftersom han passar bättre i sina egna kläder än jag ^^

Nu står han och lagar mat iförd slips och skjorta och jag sitter och väntar på att pappa ska komma med min säng så jag kan sova ordentligt om nätterna igen, får sjukt ont i ryggen av Niclas säng men nu kommer jag förhoppningsvis slippa det (:






Akryl vs. Tusch



Skillnaden mellan akryl och tusch när Andrine försöker sig på någonting...


Den nedersta är den jag gjorde igår i akryl, vet inte om jag tycker den är bättre än den i tusch men den var iallafall väldigt rolig att göra (:





Har jobbat med tavlan knaaaasigt länge ikv...

mms_img15059 (MMS)

Har jobbat med tavlan knaaaasigt länge ikväll men nu är jag äntligen klar! :D ska försöka lägga upp en bättre bild imorgon med bättre ljus


Söndag




Dagens eloge går till världens bästa gnu som har stått ut med mitt gnällande om hur sjukt bakfull jag varit/är idag. XD

Gårdagen bestod av bowling,mat och intagande av alkoholhaltiga drycker tillsammans med arbetskamraterna, det var en trevlig kväll med många roliga ögonblick. Försökte få Herr Bergström att svänga de lurviga och ytterligare en gång misslyckades mina försök, men vi bjöd dock åskådarna på en rolig dragkamp som då tyvärr vanns av honom, begav mig ut i bowlingdjungeln efter en ny danspartner och hittade ett par under kvällen. Sen kom Niclas och hämtade mig och vi begav oss hemåt till fullösaskogarna (:

Nu blir det snart filmmys med ironman 2,choklad,popcorn och världens bästa pojkvän (:

Love you gnu!<3

Syskonkärlek!


Tack Donald!




Har även sålt teckningen jag gjorde ganska nyligen (:
Så tack till Donald som köpte den av mig, pengarna gick till det nya passet ^^



Idag har jag också börjat skissa upp en gammal teckning jag gjort, fast nu på canvasduk, ska bli spännade att gå lös med akrylfärgen sen, var längesedan jag gjorde det (:

identitetskrisen





Kärleken till de nya skorna går inte att beskrivas med ord, därför gör jag det med en bild (:


Helgens Identitetskris summerad:

Tappade mitt körkort när jag var i Örebro i helgen så  nu har jag haft en s.k. "identitetskris" (höhö) de senaste dagarna då jag inte haft någon giltig legitimation, fick snoka reda på mitt pass enbart för att upptäcka att det gick ut i Maj (hade inte använt det sen övningskörningsdagarna så det var lite svårt att minnas vart jag lagt det).

Idag släpade jag iallafall med mig min mor till Polisen i Lidköping så jag fick förnya mitt pass, ser galen och kriminell ut på det nya fotot, men ändå bättre än det gamla då man var liten och tjock. Väl på plats i Lidköping så ringer polisen från Örebro och säger att de har mitt körkort där, blev sjukt lättad men ändå en smula irriterad när jag insåg att allt besvär jag gått igenom tidigare på morgonen med att ringa transportstyrelsen, förlustanmäla mitt körkort och fixa ett nytt var helt i onödan.

Men nu är allt ordnat iallafall (: ska få tillbaka mitt gamla körkort, postat ett brev till transportstyrelsen om att jag vill ta tillbaka min förlustanmälan och snart får jag även ett nytt pass som jag kan skratta åt (:

Tacos och en romantisk middag för två (: t...

mms_img23032 (MMS)

Tacos och en romantisk middag för två (: till det dricks ginger beer som faktiskt smakar mycket bättre än vad man kan tro!


Funderar på varför SJ nästan alltid placer...

mms_img23028 (MMS)

Funderar på varför SJ nästan alltid placerar mig i eller väldigt nära bistrovagnen, bör jag ta det som ett tecken på något? Nu sitter jag iallafall i bistrovagnen på tåget till Kumla. Där skall jag tillbringa helgen hos världens bästa sara! Det är även typ första helgen som jag tillbringar utan min gnu sen vi träffades, känns lite tomt och konstigt, men man måste ju få lite tid att sakna varandra ibland med (:


RSS 2.0