Silver linings playbook

Någon gång tänkte jag ge er en uppdatering om hur Leeds och England var. Men det orkar jag inte just nu. Allt för upptagen med att mjölka ut det sista dagarna av sommarlovet. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i fosterställning i soffan i ett kvartal till, men jag tror inte jag har tillräckligt många tv-serier som jag inte sett nu för att kunna fylla tre månaders tv-tittande...

Aaaanyways, såg den här filmen ikväll, någon som har sett den?

Hur sjuuukt fin var den inte? Och hur sjukt fin är inte Jennifer Lawrence?



 

When reality checks back in

This is how I feel


#freestyle


Tah taah darlings!

And off to England and Leeds festival I go! See you in a week!


Mongo is going to Leeds



OH YEAH! åtminstone något roligt att se fram emot innan sommaren är över för det här året!

Och med den här sjukt feta line-upen och det bästa sällskapet kan det inte bli annat än magiskt! =D

JAg har varit på en del festivaler genom åren nu, men här kommer bli min första festival utomlands någonsin. Finns det nån erfaren festivalräv som kan ge mig några tips om det är något jag bör tänka på, är det något som skiljer sig från svenska festivaler?

 
 
 

KOFFEIIN

Som jag skrev förra veckan tillbringar jag fortfarande mesta av min tid på gymmet eller med plugg. Jag är mitt uppe i att skriva mina första hemtentor någonsin och detta kräver obscena mängder kaffe. Fredrik bor även hos mig denna veckan, fast ärligt talat ser jag inte mycket av honom eftersom han jobbat mellan typ 7-22 varenda dag. Han håller på och bygger massa grejer i Slottskogen inför Way out west som går av stapeln imorgon.

En sidoeffekt av allt hans hårda slit är att mitt kylskåp har fått en ny gäst. De sedvanliga stammisarna bacon, melon, keso och öl slåss nu om utrymme 22 stycken av de här små stackarna. Oji är någon ny form av energidryck som består av gröna kaffe bönor och massa frukt. Vad jag har fattat det som kommer den lanseras under festivalen. Vanligtvis dricker jag inte saker med massa socker i pga min Sockermongo-diagnos, den här Oji-grejen innehåller dock inget tillsatt socker så den är ju bättre än typ cola, men eftersom frukt också innehåller socker så blir det massa socker ändå (ja ni fattar). Men nu har jag vaknat med lågt blodsocker två dagar i rad och då passar det perfekt med den här socker/koffein-bomben till frukost. Så nu har jag ökat min koffeindos ytterligare!



HYYYYYYYYYYYYPER!

 


 

I want to break free

Oh how i want to be free baby!


Tidig måndagsprokrastinering

Istället för att sätta mig framför datorn och skriva klart min tre sidor långa diskussion om hur s.k. "Chick lit" ställer sig till feminism bestämde jag att det var en mycket bättre idé att följa min 27-åriga fullvuxna pojkvän till jobbet. Jag menar, det finns mycket som kan hända på den 25 minuters promenad som skiljer mig och slottskogen åt. Han kunde ju ha blivit våldtagen, kidnappad rånmördad eller ännu värre, någon kunde tagit hans lunchpengar. Och då hade jag behövt ha det på mitt samvete för att jag inte följt honom. Och det vill jag ju inte. Så därför gick jag med honom till Slottis. Slottskogen sjuder av aktivitet för tillfället, det byggs för fullt inför way out west så jag passade på att ströga runt lite på området medans jag fortfarande kan. På vägen hem så hälsade jag på mina polare :


Ett litet hipsterdilemma

OKEJ! För er som inte vet så går "Way Out West" a.k.a "WOW" a.k.a.  "Sveriges största hipster-festival" av stapeln nästa vecka. Detta innebär att Göteborg kommer invaderas av glasögonbärande, vintagefyndande, mustaschbärande ironiska hipsters från hela landet. 

Jag förbereder mig nu mentalt för denna upplevelse och har dessutom rotat igenom min skokartong med solglasögon efter min "brillor med fönsterglas"-samling. 

Nu står jag dock inför ett stort dilemma:

Vilken modell kommer göra att jag passar bäst/mest in på festivalen näsa vecka?

Följande alternativ finns att välja mellan:


1) mysbrillor alla gubben i "Up"

kanske bör jag köra på hela outfiten och matcha med fluga, hängslen och hela konkarrongen?
en näve ballonger kanske?


asbra film förövrigt <3



2) "The Günther"

Lite Günther är ju aldrig fel! kanske en "Teenie-weenie-string-bikini" till det?
 




3) "standard-hipster-rayban-wayfarer-kopia"

Because eeeverybody love a hipster?
Matchat med valfritt plagg från Myrorna eller Emmaus
 

4) "Nörd a lá Taylor Swift?"

Why cant you seeeeeeeeeeeee! you belong with meeeeeeee!

Jag menar, Hur fel kan det gå! Taylor Swift är ju snygg iallafall?
Undrar var jag lagt min gamla "Vi har slutat 9:an"-t-shirt...

folk kommer direkt veta att jag är trubbel.

 


 
Röstningen avslutas onsdag nästa vecka.

Dagens ord

Moatjé? vem som inte är född på 1800 - talet använder det ordet?!
 
 
 

RSS 2.0