ingen vill veta vart jag köpt min tröja


Men kom igen liksom!?

Hur ofta hittar man en tröja som har exakt samma nyanser som ens hår?

Onsdagsnörderier



Var klar ganska tidigt i skolan idag så jag bestämde mig för att ta en runda på stan.
Gick och dreglade lite över Jeffrey Campbell-skor på Raglady fortsatte sedan vidare till NK och trånade efter McQ-accessoarer och stickade tröjor från Sonia Rykiel. Sedan köpte jag nya träningskläder i mer student-pris-klass på hm (börjar bli lite varmt att träna i mjukisbyxor). Svängde även förbi Games Workshop och hälsade på Gustav, han var lika glad som vanligt, så nu har jag spelat min första runda i Warhammer ever!
Jag tyckte det var ganska rörigt, mycket regler att hålla koll på, men i hur många andra spel får du använda 30 tärningar samtidigt? :D


Tisdag

Jaha? Den här tisdagen har ju gått väldigt fort, klar med alla "måsten" så nu har jag bara massa fritid kvar, funderar på vad jag skall göra med all denna lediga tid?

Måla lite kanske? Se på hockeyn ikväll? Dricka öl? Eller kanske kika vidare på Generation Kill (som f.ö är en väldigt bra serie)? Kanske svänga förbi Lindex o spana in Missoni- kollektionen?

Vad har ni för er en dag som denna?


This shit is FUKT up!

YES! Here we go again! Monday and Im lövin it, eller? Skolan bjöd på mättade ånghalter, relativa fuktigheter, diffusion, CAD-ritande och andra spännande saker som gör en måndag perfekt! Ehrm...

Jaaaa... Kvällen har iallafall varit bra, har varit på bio och sett "modig" den var helt okej, bra story och roliga karaktärer men mina disneysagor får gärna innehålla en prins, fjantigt nog.

Nu är det sovdags så får vi se vad Tisdagen har planerat för mig (:

Peace out!


Söndagstankar

Sitter på tåget hem till Göteborg igen, börjar bli standard att fly staden på helgerna. Ett dygn har gått och jag är fortfarande nöjd med håret, får dock en smärre chock varje gång jag ser mig själv i spegeln dock för jag har inte vant mig ännu. Idag hittade jag även mitt i allt flyttpackande mitt svarta löshår, så nu adderade jag ännu en färg i mixen :D

Påtal om flyttpackande har jag lite ångest över hur mycket grejer jag äger och hur lite av de som faktiskt är nödvändiga att ha om man skall överleva själv. Jag saknar både kaffebryggare, mikro, stekpanna, bestick och dammsugare för att nämna några. Däremot har jag 80 par skor, ca 30 par solglasögon och typ 15 jackor och böcker fördelade i tre flyttlådor.

Har jag någonsin nämt att jag har en grej för fina saker?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2157766/images/2012/pic_505f43c1e087c33ec483d50e.jpg" class="image">


pimp my hair



Jaha såhär ser man ut för tillfället. Jag antog min systers utmaning i och med att hon yttrade orden "ja det kan ju iallafall inte bli värre" sist jag träffade henne. :D

FUCK(T) MY LIFE

Idag har jag spenderat tre fuck(t)ing f(r)uktansvärda timmar på en föreläsning om fukt, klimat och diverse andra saker som jag egentligen borde ha ett intresse för, men det är så f(r)uktansvärt tråkigt att jag fuck(t)ing dog lite inombords. FUCK(T) MY LIFE


Torsdag

I två dagar nu har jag fryst röven av mig på Lyckholms övergivna bryggeri. Vi fick i skolan den hysteriskt roliga uppgiften att mäta upp och rita ritningar på detta 6 våningar höga tegel-schabrak.

Igår var jag så deprimerad att jag gick o drack öl och åt friterad mat på Kings Head. Så "mitt nya" liv höll i sig i en halv vecka typ D: men nu satsar jag iaf på en nykter helg.

Efter gårdagens onyttigheter kände jag mig tvungen att pallra min röv till gymmet, bränna bort alla mozzarellasticks jag åt igår liksom.

Idag har jag även köpt ny hårfärg, med betoning på ny färg, vi får väl se hur det blir efter helgen :D


Separationsångest

Åh separationsångesten man får när man bestämt sig för att klippa sommarens festivalarmband! But hey, I guess I still have the memories (:


Tisdag

Lika fullt som vanligt på gymmet! Jag tänker dock inte säga vart det är jag gymmar för då kommer ju alla hit och då kommer det ju inte finnas plats för alla mina låtsats kompisar! Det sköna är iaf att de har ett "tjejgym" där bara tjejer kommer in så man slipper stå ut med axedoftade bodybuilders^^


Sep. 14, 2012


fläskis

Home alone då Prekko-mon är och kollar på när Frölunda spöar Linköping. Nu ska jag äta popcorn o kolla på tv-serier! Utan byxor som en riktig karl!

En ny favorit tv-serie?



Jag har precis sett klart pilotavsnittet för serien som bilden ovan är hämtad ifrån.
Revolution heter den och första avsnittet har premiär i USA den 17 september.

det är här ploten som nbc försöker sälja serien på:
Our entire way of life depends on electricity. So what would happen if it just stopped working? Well, one day, like a switch turned off, the world is suddenly thrust back into the dark ages. Planes fall from the sky, hospitals shut down, and communication is impossible. And without any modern technology, who can tell us why? Now, 15 years later, life is back to what it once was long before the industrial revolution: families living in quiet cul-de-sacs, and when the sun goes down lanterns and candles are lit. Life is slower and sweeter. Or is it? On the fringes of small farming communities, danger lurks. And a young woman's life is dramatically changed when a local militia arrives and kills her father, who mysteriously - and unbeknownst to her - had something to do with the blackout. This brutal encounter sets her and two unlikely companions off on a daring coming-of-age journey to find answers about the past in the hopes of reclaiming the future.

Jag blev lite fundersam på vissa saker när t.ex bilarna och alla laptops slutade fungera instadirr, går strömmen hemma kan man ju gladeligen surfa på några timmar till på sin bärbara dator. Men jag tänker mig att allt kommer förklaras och ha en "logisk" anleding senare i serien för de ger lite små ledtrådar här och där. Anyways, jag gillar den skarpt. Den är snygg, man får se övergivna, övervuxna städer och man inser hur mycket man egentligen i dagens samhälle är beroende av elektricitet...  Badass fighting med svärd och armborst, en rolig tjock nörd, en snygg tjej, en klok äldre kvinna med snofsig dialekt, den nersupna exmilitären, och hunken som både är god och ond. Det är fullt med klassiska karaktärer men ändå ett väldigt originellt koncept, jag kommer definitivt se fler avsnitt när de kommer!

operation: look good naked



En sådan här tråkigt uppdatering om vad jag gör i mitt liv:

*går i skolan hela dagarna
*gymmar på eftermiddagarna
*chillaxar på kvällarna

Men mer om de här tråkiga uppdateringarna om hur duktig man är på gymmet, idag har jag för FÖRSTA GÅNGEN i mitt liv sprungit på en sådant där springband! Jag har alltid tyckt att de ser sjukt farliga ut och har varit fullt övertygad om att jag skulle ramla och slå ihjäl mig om jag försökte mig på det, alternativt att jag inte skulle lista ut hur man stannar och få springa mig själv till döds... Men det var faktiskt inte så illa som jag trodde, och det kändes som mer effektiv träning än på en crosstrainer, men jag vet inte vilket som är bäst egentligen?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta på min teckning om jag orkar (=

Kaptenen börjar ta form

Ritat lite mer på kaptenen ikväll, trckningen börjar ta form, nu har jag bara allt det tråkiga och jobbiga kvar D:

How do you like it so far?


Foreveralone

Det var verkligen fullt med folk på gymmet idag! Me and my imaginary friends körde hårt!


MÅNDAG


Kapten Amerika

Work in progress (:


Veckans middag

Såattee... Det här med att laga mat är ju inte riktigt min grej, så det här är vad jag ätit till middag hela veckan, och ja, det är kall falukorv. Worste housewife evar!


Onsdag



A fact of life:

After Monday and Tuesday even the calendar says:
W      T       F...

plötsligt händer det



Det är Tisdag och jag är pepp efter en bra dag i skolan, äntligen fått våra ritsalsgrupper och flyttat in i salarna (yay!).

Efter skolan gjorde jag någonting jag inte gjort på över ett och ett halvt år... Jag gick till gymmet...
Ja jag vet, jag vet, det är sjukt tråkigt med alla personer som bloggar/statusuppdaterar/twittrar om att de varit på gymmet. MEN NU ÄR DET MIN TUR ATT FÅ GE ANDRA LITE DÅLIGT SAMVETE OKEJ!?
Egentligen är jag mer utav en powerwalkande person, men nu när man är ute på marknaden igen så är det väl dags att påbörja operation "snygg-naken". Ähum ja, det gick iallafall bra, jag överlevde, körde "gangnam style" på repeat under hela passet, dock vågade jag inte brista ut i den tillhörande koreanska knäppdansen för jag tror att Elin skulle vägra gymma med mig i fortsättningen och då skulle jag bli lat och hamna på soffan och bli tjockare ist för snyggare. :D

tha making of spiderman!









too much



Investerade i ett nytt mobilskal idag, too much of extra allt, precis som sockermongot vill ha det (:


Välkommen tillbaka till verkligheten bör jag kanske säga till mig själv också.
Idag började skolan igen och jag är tillbaka i Göteborg, sover för tillfället på Prekkans soffa.
Vi hade "inflyttningsfest" på Rockbaren igår, och vilken fest det blev! Jag mådde inte prima imorses när klockan ringde och det är faktiskt min första och troligtvis sista (eller?) föreläsning jag varit på bakfull.

Tog även tag i mitt liv och följde med Elin efter skolan för att skaffa gymkort, sen gick jag och köpte skor, SÅ NU JÄVLAR SKA HÄR BRÄNNAS FLÄSK!

Efter det träffade jag den nyinflyttade Göteborgaren fröken Elmlund i stan över en kopp kaffe och lite fönstershopping och nu ligger jag utslagen på soffan som kommer vara mitt hem månaden ut. 

För er som inte är så uppdaterade med mitt liv har jag iallafall fått tag i en lägenhet men får inte tillträde förrän den 1 Oktober så det är soffsurfandet som gäller till dess, tur att man har så fina vänner (=

Bloggen har inte blivit så uppdaterad på sistone för jag har mest varit upptagen med att flänga runt till olika städer, eller så har jag varit full, eller båda delarna. Men ska iaf försöka styra upp det hela lite nu när vardagsrutinerna börjar komma tillbaka. 

Nu är det iallafall jag som har en dejt med mitt ritblock, nya tuschpennor och Kapten Amerika! 

Peace out!

RSS 2.0