Dagens Powerplay




ÅÅHÅÅHÅÅÅÅÅH! Hittat en ny favoritlåt idag! 

som jag brukar säga:

SOM BOMULL FÖR SJÄLEN <3

helg of awesomeness

VARNING! A WALL OF TEXT APPEARS!


Jag har haft en skitbra helg! 
I fredags var vi på Kellys och körde AW, (trots att jag inte har nåt W), jag investerade sju kronor i Aksel och Grodjakten, det genererade i slutändan en vinst på typ 600%. Kom hem ganska tidigt och däckade i sängen full och trött.

I Lördags inledde jag mitt maraton av födelesdagsfirande med att ha lite folk hemma, det var helt fantastiskt roligt och jag är så glad att jag har så fina vänner. Vi drack, tjötade, lyssnade på musik och spelade Tekken 6, Oskar kom från Oslo, Jörgen kom från Falkenberg, och ett helg gäng kom från Skövde. Jag fick fina presenter med samma tema "Döskallar" :D.

Söndagen började med att alla festdeltagare vaknade upp hyfsat bakfulla, vi tittade på hysteriska barnprogram på tv och sen pallrade vi oss iväg till affären för att köpa frukost, mer döda än levande. Frukosten bestod av en festmåltid med rostat bröd, Nutella, mjöl och kaffe. Sen kände sig eftersläntarna redo att bege sig hem mot Skövde-land igen. 

På eftermiddagen, precis när Jörgen gav sig iväg hemåt så dök mamma och pappa upp och det var dags för födelsedagsfirande del två. Niclas mamma och pappa kom också, vi bjöd på kaffe och tårta (finns hopp om mina hemmafru skillz trots allt). Jag fick massa fina arkitektböcker och en SYMASKIN! en madderfakking symaskin! fattar ni hur många vuxenpoäng det är i att äga en symaskin eller? Jag var också imponerad att jag, efter att typ inte ha rört en symaskin på tio år, fortfarande kommer ihåg hur man trär tråden!  Så jag testkörde den allt en liten runda igår, nu återstår bara att komma på ett litet fint namn till den, typ Herbert? Sven?

Efter ett par timmar begav sig iallafall festdeltagare dag nr.2 hem. 

Och sen är det idag, Måndag, festfirardag nr.3. Eftersom jag inte kommer vara hemma såmycket imorgon så blev jag firad av Niclas idag (= han gjorde jättegod soppa och gav mig fina presenter, bl.a Portal 2 (!!11one).

Nu sitter jag här framför datorn, tar det lugnt och laddar inför morgondagen. Imorgon brakar det loss på riktigt!
D-day, eller rättare sagt B-day, den ska firas med studiebesök på Återbruket, mattläggnings-introduktion till CHARM och sen ÖL och ASKING ALEXANDRIA på Brew House!

Bra start på veckan än så länge!

Lo-lo-lo-lördag?

Be Cool, stay in School, Drick Mjölk, Fred o Kärlek!
Det var allt jag hade o säga.
Tack o hej!
låt mig få mosa din leverpastej

Meanwhile at Chalmers...

SAMTIDIGT PÅ CHALMERS:



fredag


Med en enkel tulipan MY ASS...



Niclas kommer hem med femtio tulpaner, inte fem, inte tio, utan motherfakking FEMTIO.
Det borde ju inte vara något att gnälla om om det inte vore för att inte ens min största vas (som jag köpte enbart för att ta hand om förra lasten blommor) räcker till :C

Men men, dagen I-landsproblem kanske? Det är ju väldigt kul att få blommor, det är bara mindre kul att sköta om dom. Jag har definitivt inte ärvt min mors gröna fingrar iallafall... hoppas tulpanerna överlever helgen iaf.

Och HÅRET btw, det är blekt först och sen färgat rött två ggr, jag tvivlar på att det går att knöka i mer färgpigment i hårstråna nu... på webcam ser det iofs alltid rött ut så ni läsare som sällan ser mig i verkligheten kanske kommer ha svårt att jämföra resultatet... 

Vi kanske borde ses oftare helt enkelt?

Peace

Idag har jag köpt hälsokost

Idag har jag handlat hälsokost!
Blev så inspirerad av folket i Nordstan som hade nån gemensam hälso-hets på G.
Det var träningsföretag, hälsokost, bantingsfolk etc.
Så jag vandrade raka vägen till Systemet och köpte Öl och Kahlua, sen gick jag till ICA och kom hem med en burk Nutella, och den här spännande nyheten till vänster!  Jag praktiskt taget slet upp kakpaketet omedelbart efter att jag klivit innanför tröskeln hemma ( kan ju bero på sockerdippen efter att jag bara ätit två bananer och ett päron f.ö. idag...). Ballerinakakorna fick iaf godkänt, en sisådär 7.5/10 skulle jag nog ge dem.

För vem mår inte bra av öl, choklad och nougat?! måste ju vara hälsokost :D
Jag har även köpt hårfärg i hopp om att få håret ännu rödare (det är inte alltid lika rött och fint i verkligheten som det är i min magiska webcam). Ni kan ju slänga iväg en bön om att jag inte bleker av hela håret :D







JAG VANN!

Oh! glömde säga att den där julkortstävlingen som jag deltog i precis innan jul, den vann jag :D
Igår dök vinsten upp i brevlådan, det var ett paket som bestod av Need for speed : the Run till PS3 och BF3 till PC.
Tillbringade kvällen igår med att börja spela mitt livs första riktiga racingspel (om man räknar bort Mario-Kart).
Måste säga att jag definitvt ALDRIG bör överväga en karriär inom Racing iallafall...
mitt motto "fullt ös medvetslös" funkar inte riktigt i dessa sammanhang...
men jag är jättebra på att köra rakt fram!

Är det någon som har en PC och är sugen på BF3 btw?
Har en MAC så kan inte spela och det är inte värt ansträngningen att få spelet att funka på den.
Ni kan ju meddela mig, känner jag mig snäll så kan jag skänka bort det till behövande^^

Onsdag

Idag har vi haft seminarie om "hållbar utveckling" i 3 timmar.
Såhär såg mina anteckningar ut:





This is why my mom is cooler than yours! nuff said


ett roligt paket låg i brevlådan igår när jag kom hem från skolan :D

detta kommer ju lätt bli nästa trend ;)


Mobilblogg

Första dagen sen jag började på Chalmers som jag har haft kul och kunnat koncentrera mig på skolan en hel dag utan att tröttna. Dagen har bestått av olika föreläsningar om Universeum och dess arkitektur och hur det har gått nu de tio åren som byggnaden haft öppet. Roliga föreläsare med många intressanta historier. Dagen avslutades med en rundvandring inne på själva Universeum, många roliga djur att kolla på och jag har kommit fram till att jag vill ha en apa i födelsedagspresent :D


två madderfakking år?!

I två år har den här tjommen stått ut med mig nu!
Happy two years baby! <3

NYSTART! ny header och skolstart

JAG VEEEEET att jag skrev att jag inte skulle ändra på bloggen på ett tag, men jag tyckte att bilderna behövde uppdateras lite nu när jag bytt hårfärg. De tre bilderna representerar tre olika delar av vad som är jag, ehm typ.
"Arkitekten"
"Kreativa Nörden"
"Materialisten"

Det enda "jaget" som saknas skulle i såfall vara "gamern" får se om jag orkar komplettera^^

Sen har jag återgått till lite mer vitt, lite mer clean design, får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar den här gången^^

Idag har skolan startat igen! Känner mig mer positiv mot skolan nu när jag fick komma tillbaka efter lovet och det verkar som om det kommer bli en intressant och lärande läsperiod. På fredag ska vi påbörja bygget av en Friggebod i skala 1:1 :D kommer bli hur kul som helst, inser ibland att jag är ganska bortskämd med alla roliga saker vi faktiskt gör i skolan. Tycker bara att det är lite segt att vara i skolan 9-16, mån-fre. det blir lite som ett heltidsjobb ;)


ÖÖÖÖÖH! 
Förresten, gillar ni den nya designen eller var det bättre med den gamla? (=

Shoes

On my way to town in my Lola Ramonas (ett par av dom iaf). Funderar på varför jag inte använder det här paret oftare, det är både gåvänlig klack och sjukt coola skor...


post-tentamisk-stress?



Känner ni igen den där känslan av totalt apati?  MAn känner liksom inte för att göra nåt annat än att stirra in i väggen, och inte ens det känns lockande längre. Det är ungefär det stadiet jag befinner mig i nu, post-tentamisk-stress kanske? Fast iofs hade jag samma problem innan tentan igår också, om jag bara hade tillbringat lika mycket tid med att läsa boken som jag stirrat på den hade jag nog klarat det galant, nu vet jag inte alls hur det går.

Men helt plötsligt behöver jag inte stirra på den där boken längre, jag är fri att göra vad jag vill i ett par dagar, och vad vill jag göra då? ABSOLUT INGENTING, och inte ens det känns tillfredställande. Tror inte jag är van vid att slappna av, sover kasst på nätterna , hostar fortfarande, trött som ett as jämt , allmänt apatisk liksom, ser inte fram emot terminsstarten på Måndag, ser inte fram emot något alls :S

Oj vilket muntert inlägg det blev...

tillbaka till verkligheten

Nu är det slut med Högtidsteman på bloggen på ett tag. Back to Reality.
Snart är det dags att ta tag i sitt liv igen, tvätten ska tvättas, disken ska diskas, räkningarna ska betalas, sommarjobb ska sökas och om mindre än en vecka börjar skolan igen.
Inga fler sovmornar och köttande av tv-serier :C

Bilden är f.ö. tagen i våran källare i huset, där vi även har tvättstugan. 


Jag gillar källare. Men ändå inte. They kinda freak me out a little.
Är det det som kallas för skräckblandad förtjusning?

röödhårig foshoo


Söndagskuppen

Soon to be TOMATO HEAD!
Sitter i köket och väntar på att hårfärgen ska göra sitt, pluggar Arkitekturhistoria och lyssnar på Gotye.
Snart dags att ta tag i 1700-talet!
Måste säga att bröstkuppen igår gjorde resultat, så många besökare har jag inte haft på hela Januari! :D
Oh and btw! det SNÖAR ute!

BRÖST


AHA! visste att jag skulle få din uppmärksamhet med den rubriken!

ÖH! Gå in och rösta på mig här! Tävling! Sannolikheten att jag skulle vinna är ungefär lika stor som att Maria Montazzami skulle sluta samla på Tofsar(Tassels), men men, försöker man inte kan man ju absolut inte vinna ;)






Suntag

Pluggelipluggpluggplugg!

Igår hade jag och Niclas Millenium-Film-kväll hemma, måste säga att jag blev fett besviken på hur den slutade...

Och Mikael Nyqvist är fortfarande småcreepy O.O

Nu blir det en paus i pluggandet för lite promenad, sen är det dags att koncentrera sig på renässansen!


Är F.ö BESATT av den här låten för tillfället!


gårdagens ritande i bilder






Freitag



Dags att plugga lite Arkitekturhistoria och sen bär det av till skövde för en fredag hos Fia, vi ska boka Hotell inför New York-resan (:

Fascinerande dock... Hur många ursäkter man kan hitta på för att INTE plugga...
T.ex. igår, då både diskade jag och städade,
och sen diskade jag skor på det med... 
Och sorterade dem i färgordning i garderoben...(skorna alltså)
Och ritade döda ponnys och tatueringar...
Tog en långpromenad...
Såg på Supernatural...
Drack kaffe...

osv. osv.

a wiggahs overtaking

Min inre wiggah har på något konstigt sätt tagit över för tillfället, ja jag är ganska förvånad själv, men helt plötsligt består mina spotifylistor av Kanye West, Jay-Z och Nicki Minaj...








DÅ VS. NU - ett år senare


Har tagit en paus i mitt pluggande och jämför skillnaden mellan nyår 2010 och 2011

Faktum är att jag tycker jag ser fetare ut, fast jag väger typ 3 kg mindre nu än då :(
Sen har jag dock hört att min hjärna inte har den bästa uppfattningen om hur jag själv ser ut...

Arkitektmos

Ja håller på att utveckla en ny studieteknik, den går i kort ut på att stirra på boken tills informationen sätter sig i huvudet...

Minnen från 2011 del II


Del två av året har bestått av mycket skola, men när man minns tillbaka finns de där fina guldkornen som man kommer komma ihåg hela livet. Det började med rivstart på Chalmers med tre(?) veckors nollning.

Någonstans i Spetember bestämde jag mig för att det var dags för gaddning nr.3


Jag flyttade in hos Niclas och tog mer eller mindre över brutalt^^ till det bättre då







Åkte till Köpenhamn med Niclas, ett av årets bästa och finaste minnen, vi bodde på Bella Sky Hotell, vi åt dyrt på "the balcony" sittandes bredvid aqua, vi upplevde fantastisk arkitektur och jag fick mina första Louboutins inköpta Vädret var helt underbart, vi satt i solen i kortärmat och drack öl i mitten av Oktober.





Jag har överlevt ett helt halvår och många övningar på Chalmers, och även om det stundtals har både varit jobbigt och svårt, speciellt när man kämpar med andra problem också, så har jag både utvecklat mig själv och lärt känna Göteborg och nya fina människor på köpet.




image description




Jag har varit i England och hälsat på min kära Sara. Jag upplevde allt från min första flygresa till min första tripp till London. Vi var i Cambridge och åkte "Punting boats", vi spenderade helgen i London, shoppade, turistade,promenerade och firade thanksgiving med sjuka mängder god mat och trevliga människor. Jag har lekt med barn (?!) och köpt med mig en årsförbrukning av "Skittles" hem.





Vi har haft en "inflyttningsfest" i lägenheten, det dracks en del och det spelades en herrans massa tekken och soul calibur IV.

Spontangaddade mig i December och påbörjade även operation röd hårfärg.



Undrar vad detta året kommer innehålla för spännande historier?






minnen från 2011 del 1



Firade min födelsedag med en helg i Uppsala med kära vänner potatischips, kladdkaka och en skvätt absinth. Dansade skiten ur dem på People/Kalas på fredagskvällen och på Lördagen gick vi till Saluhallen, blev raggad på av en tjej.^^



I mars kom Jörgen och hälsade på i Niclas dåvarande lägenhet i "Skrapan". Lennie och Kim passade på att dyka upp också, under kvällen tappade vi bort varandra ganska många gånger men när vi vaknade på Söndag morgon så hade alla hittat tillbaka till lägenheten iaf. (:



Valborg firades i Uppsala , ett par dagar med fint väder, grill, vin i en park och lördagskväll på Saluhallen. Där vi även sprang på gamla bekantskaper i form av Linus och Danne.



Någonstans där på våren hade jag även den roligaste taco/vin-kväll jag någonsin haft. Hos fina Fia i Skövde (:



Var på High Chaparall med arbetskamrater, en rolig kväll med massa dans och hoppande i vattenpölar



Tillbringade inledningen av Juni på siestafestivalen i Hässleholm, under världens värmebölja med de finaste brudarna. Det var ett par episka dagar i bikini med massa bra musik, vin och dans. Louise och Emelie följde med mig på August Burns Red och jag följde med dem på Rebecca & Fiona och Håkan Hellström.





Grillade i Björkullasand med Niclas, Sara, Emelie, Funny och Rebecka efter att ha kommit hem från Siesta, tog även årets första dopp.



Världens mest episka midsommarfest ägde rum hemma i Andrine-land.
Peeps från halva landet anslöt sig för att skapa den mest minnesvärda festen från 2011.
Gropgrävande, dans och nya bekantskaper 





Åkte till Borlänge på P&L, Dansade till Deadmau5 (!!!), drack massa vin, Skaffade mig en röd keps, träffade Kapten Röd, fick mina skor signerade, hämtade lillkusin på sjukhus i Falun, käkade min första langos, förstörde min kamera och min iPhone. Good times.







Bratkväll i Kungälv/Gbg. För min del blev det bara i Kungälv pga av allt bubbel jag varken vaskade eller traskade utan drack upp istället.





Hultsfred med Skägget, söp bort en fluga, Dansade till Prodigy i ösregn, samlade burkar, fick pantamera underkläder.





Hunnit med att jobba en del mellan alla dessa roliga minnen.
Men det har också skapat fina minnen när man har roliga arbetskamrater.



Vet inte hur många timmar jag och den här lille mannen la ner på Bubble blast II i somras :D



Sen kom jag in på Aritektur på Chalmers och livet fick hastight en förändring.




RSS 2.0