Måndag

Dagen: Skola--> megalunch på Texas Longhorn med Razzan (om nom nom) --> mer plugg (gaaah) --> gym--> måla+vampire diaries säsong 4.

Slut på dag.

Betyg 3/5 brödrostar


Söndagsmålerier

Idag har jag suttit i soffan, ritat/målat/kladdat och kollat på vampire diaries hela dagen. Börjar bli lite trist nu för har inga bra serier att kolla på längre, känns som jag sett typ allt ^^

Aaaanyways, ibland är det kul att bara rita nåt utan att ha nån tanke bakom det, började med att bara kladda lite akvarellfärger på ett a3 och sen lät jag hjärnan göra sitt ^^


Drake får färg

Försöker mig på en färgläggning av min drake jag gjorde häromveckan, ganska roligt att typ testa och utman sig själv lite (:


Plupp?

Plupp?


Pimp my ikea table

Min fantastiska man har byggt om mitt oerhört karismatiska soffbord till en lite gladare mongovariant. Och hur fint blev inte detta? Som grädde på moset så har han dessutom snickrat ihop lådorna också så att de rymmer a3- och a4 papper så nu kan jag förvara hur mycket som helst där :D


Onsdagskludd

Pratade med min kära mamma i telefon förut och hon påminde mig om att jag sagt att jag skulle sätta mig ner om måla/rita/kladda minst en gång i veckan. Jag muttrade nåt svar om att jag inte har tid då skolan slukar all min tid. Men efter att läst om high tech-architecture, arkitektur som en melodi, Frei Otto och annat trams satte jag mig ner och bara kladdade jättefort.

Kan väl inte att jag är så nöjd med resultatet, men jag är nöjd med idén som växte fram. Kanske gör jag den ordentligt nån gång i framtiden? Eller så glömmer jag bara bort den som allt annat?

Den som lever får se! Peace


onsdag

Hej!
Trött. Depp. Stress.
Allt jag ville säga.
Heppåre!

Ibland blir man lite extra glad av nyhetsmorgon


The dragon with the girl tattoo

Lite kvällsritande framför netflix...


Kladdkväll

Bestämt mig för att jag en gång i veckan ska försöka sitta ner o bara rita/kladda/måla. Att jag inte måste ha nån djup tanke bakom eller en stor vision. Utan mer; " tänk inte, bara gör "-attityden. Så jag inte ska tappa bort min kreativitet och glömma bort vad jag finner glädje i här i livet. Det här gjorde jag idag, kan ärligt säga att det tog mycket övertygande för att plocka fram ritblocket, mest för att jag brukar bli sån när jag är deppig, men tillslut lyckades jag iallafall! Kvällen bestod av lek med kol och vattenfärg framför Netflix. (:


RSS 2.0