The progress

En liten bildserie över min kvällsterapi i veckan.


Onsdag?


et voilá



Gardiner på plats, this is ma crib y'all.

FU


En såndär tråkig blogg om gardiner

Okej okej, jag vet att det har blivit en del tjat om det här jäkla gardintyget det senaste, men nu är det inne på slutspurten, hang in there!

I fredags bestämde jag mig för att det var en ypperlig idé att lägga skolarbetet på hyllan för dagen och gå och köpa skor och gardintyg för mina csn-pengar.

Efter vilda och våldsamma diskussioner på facebook om vilket gardintyg som var snyggast så följde jag min magkänsla ( och min mammas) och bestämde mig för marimekko-tyget jag fastnade för med en gång. Ett extremt ekonomiskt och vettigt val... Verkligen... Men ja, smakar det så kostar det? Så nu har jag 4 meter smak för 1500 spänn att göra gardiner av. Började igårkväll, jag kan inte minnas när jag senast satt hemma själv en lördagkväll, speciellt inte med att rita husfasader i CAD och sy gardiner.

Ungefär vid halv två inatt så ville inte min symaskin samarbeta mer så jag la ner arbeter. Så nu, dagen efter, sitter vi här över en kopp kaffe och blänger på varandra, symaskinen och jag, om den bara visste vad den har att vänta sig... "You don't mess with the sockermongo."


Gardin

De är så snälla i butiken i Haga att de låter en ta med en provbit hem för att testa hur det ser ut i hem-miljön, det känns som om det skulle kunna funka ganska bra eller?(:


Hjälp!

Bästaste Rasmus och jag har varit på gardinjakt hela eftermiddagen. Sjukt bra att ha en persona-lshopper med sig ;) men ja, nu behöver jag smakråd! Vilken är finast och mest jag? Och för er som varit i min lägenhet? Vad passar bäst där?


Onsdag


tisdag


ehrmagerd

Sitter på bussen hem, lyssnar på Godsmack och blir utstirrad av mellanstadiekids, ibland har jag väldigt svårt för att tycka om barn, speciellt i grupp, fast det gäller ju iofs vanliga människor också...


The making of Carnage

Lite iphone-dokumentation jag gjort över processen med Carnage, tycker alltid att det är kul att kolla tillbaka på såhär i efterhand (:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2157766/images/2012/pic_50aa41e99606ee3a6665cde4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2157766/images/2012/pic_50aa4201e087c36df09c33fb.jpg" class="image">


Tankar


Victoria's Secret Fotobomb

För lite mer än en vecka sedan gick Victoria's Secret Fashion-show av stapeln. Detta kan ju vara en av årets höjdpunkter, äckligt snygga brudar, färg, glitter, fantastiska outfits OCH i år hade även damerna fantastiska Nicholas Kirkwood skor på fötterna! Det enda felet jag kan hitta med årets show är att Justin Bieber var med.

De olika teman var i år : Circus, Dangerous liasions, Pink is me, Angels in bloom, Calendar girls och Silver screen angels.

Det här är en brutal fotobomb jag vet, men det finns ju så många galet många snygga outfits(och kvinnor).

här är några av mina favoriter:














Dangerous Liasions













 Pink is me





Calendar Girls:











Angels in Bloom















FAIL! FAIL! FAIL! VAD FAN GÖR HAN I MITTEN?!




Nu är det bara att vänta på Jullov då man får se showen på tv :D

Min mapp

På min dator har jag en mapp döpt "inspiration". Det är nog den bästa mappen jag har på min dator, där samlar jag allt från fina citat, DIY-grejer, snygga brudar och tatuerade män. nästan allt jag fastnar för och tycker är vackert på nåt sätt hamnar där, tror jag har över 500 bilder nu, här är några av dom:

























Lördagsgangsta



GOOOD MORGON!

Uppe i ottan! eller ptja, kanske inte?
Kaffet är drucket och frukosten äten iallafall och
nu bär det snart av till Jkpg över helgen för att festa in fina Cissi-licious nya lägenhet!

Torsdag

Jobbar vidare, känns skönt att få komma hem o göra nåt som man tycker är roligt när man har svårt att hitta motivationen i skolan :/


Work in progress

Work in progress (: testar att köra i färg ist för med blyerts den här gången.

WISH ME LUCK!


Det mest effektiva uppvaknandet i världshistorien

Imorses, kl6.14, upplevde jag det mest BRUTALA uppvaknadet jag någonsin varit med om. Vaknar av världens brak och hjärtat håller på att hoppa upp ur halsen på mig. Det låter ungefär som att halva lägenheten rasat ihop och min första tanke var att den arma klena gipsväggen gett vika för min hylla och trillat ner, vält tvn och att den gått i tusen bitar. Jag tänder lampan och undersöker skadorna. Det visar sig att hyllan sitter kvar och tvn är hel , MEN glasskivan på min byrå har mystiskt gått i en miljon bitar (skulle seriöst uppskatta det till närmare en miljon). Glassplitter i HELA lägenheten (förutom badrummet,dörren var stängd) och några bitar har till och med satt sig fast i väggen O.O eftersom hjärtat fortfarande slog i 200 när jag försökte somna om så var det lika bra att gå upp o ta tag i röran, så kl 6.30 imorses var jag uppe o dammsög hela min lägenhet :D


Lördagens Halloweenfest

I lördags var det Halloweenfest på Chalmers för hela slanten, dansade så hårt i mina klackar att jag fortfarande har problem med att gå. D:

Såhär snygga var vi iallafall: 





Ny tv-serie igen

Alltså ja... jag tror jag låter bilden tala för sig själv, alla mina kvinnliga vänner förstår vad jag menar.
Och för mina manliga vänner kan jag säga att story-ploten är typ en blandning mellan Robin Hood och Batman.
Hittills har det bara kommit 4 avsnitt, but still, Se den!

ARROW heter serien förresten, det glömde jag säga :D



SPAM-BLOGG

Och ja, blev lite spammande av inlägg nu på bloggen, men jag har äntligen efter att i en månad varit mentalt handikappad och frånkopplad från omvärlden fått internet i min lägenhet! Vet inte ens om jag pratat om flytten? Det kanske jag har? Trivs som fisken i vattnet i både lägenhet och område iallafall, börjar komma iordning och det är bara lite smågrejer kvar. Smågrejer som jag inbillar mig nu kommer bli sådana där "härliga vinterprojekt", men om jag känner mig själv rätt så kommer det snarare bli "sådana där helvetes jävla grejer man måste fixa" i slutändan ^^


Min nya leksak

Köpt mig en ny leksak, alternativt säkrat min egen död? Jag hade en till låns i somras men det han inte bli så mycket åkande pga allt festivalande och brist på asfalt. Sen kom hösten och det var dags att lämna ifrån mig brädan, sen dess har jag funderat på att skaffa mig en egen och igår sprang jag på den här brädan och slog till, kanske fel tid på året att köpa en men fick den för oslagbara 560 spänn (ord. 1400) (: Hursomhelst är jag jäkligt nöjd och längtar som fan till sommaren nu!


Måndags YOLO

Måndags yolo för några veckor sen :D


RSS 2.0