Sol, vind och vatten

Gårdagen bestod av sol och hav. Efter en ganska jobbig helg med besök från gamla hjärnspöken så snörade jag igår på mig löparskorna och begav mig ut på årets första runda utomhus. Jag joggade ner till havet o satt där i solen en stund o bara njöt. Helt sjukt hur mycket positiv energi man kan hämta från en sån makalös kraft som vatten genom att bara vara där. 




På eftermiddagen släpade Fredrik med mig till Varberg på rundtur till fots, så vi tog strandpromenaden till centrum och nördade arkitektur och fick sen en skymt av en helt makalös himmel i rosa och lila. 


Nu är jag tillbaka i Göteborg igen o det känns sådär. Hoppas på fint väder så får jag väl pallra mig ner till Röda Sten o sitta vid vattnet iallafall ^^

fredag

 

En jäklans massa tack o lite skor

För er som missat det fyllde jag dessutom ett kvarts sekel för snart en vecka sen. Detta firades med dunder och bravader, först hemma hos mig och sedan på sticky. Jag vill passa på att tacka alla som grattade mig och de som dök upp för att fira mig åter igen. Det är den största presenten av alla att ha så fina vänner (: 

Ett extra tack går ut till de stackare som släpade med mig till McDonalds och fick alla sina pommes frites uppätna av en knaskalasfull rosalilahårig typ utan kontroll, och ett halvt tack till Joel för ölen och shoten jag lyckades svepa på cirka tio sekunder som ledde till uppätandet av andras pommes frites, minnesluckor och fosterställning på badrumsmattan när jag väl kom hem. (Även tack till Fredrik som stod ut med mig och såg till att jag kom hem ordentligt och dessutom städade lägenheten dagen efter medans jag låg och ylade i soffan)

Jag vet att det blir jäkligt mycket tackande i det här inlägget nu men jag vill även tacka familj och vänner för de fina presenter jag fick! Det är fint när folk känner en så väl att de vet precis vad jag behöver här i livet, eller, ja, kanske inte behöver lika mycket som jag vill ha, men men, SKOR <3





GOOD SHIEET!

 


God morgon till er alla!
För mig är det en oerhört bra morgon då jag för första gången på hela veckan lyckats sova hela natten utan att behöva gå upp o käka nåt pga blodsockerdipp. Det är också en oerhört bra morgon för att I killed the prom queen's nya album (som jag väntat på sen 2008 pretty much) nu finns att streama på youtube :D

Så nu sitter jag hemma i soffan med andra koppen kaffe i ena näven, statens offentliga utredning om hållbar utveckling i den andra, IKTPQ skrålandes i högtalarna och slopestyle på tv. Good shiiiet! 

RSS 2.0