blöh

Den som påstod att England bara var grått och tråkigt har uppenbarligen aldrig varit i Sverige i November...





Sucks to be home.

Dagens bästa köp och min nya gud!

Hittade en bok i en källare i SoHo med helt fantastiska "artworks". Namnet på denna begåvade man är Alex Pardee. Ni kanske, liksom jag, tycker att det ser bekant ut? Kan bero på att han bland annat gjort omslaget till ett av In Flames album(:

London har förövrigt varit AMAZING! Här vill jag bo! Skulle dock aldrig ha råd att leva för jag skulle lägga alla pengar jag äger på alla fantastiska skor!

Igårkväll upplevde jag även mitt första thanksgiving party. Helt fantastisk mat och trevliga människor, vi spenderade natten i grannens lägenhet och imorse, innan vi begav oss ut på Londons gator igen , fick vi både kaffe och "pumpkin pie" till frukost och massa rester med oss hem :D Kan vara det godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv!


London here i come!

All dressed up and ready to go to London!


Cambridge, punting och Bill's

Sitter på Bills i Cambridge med Sara och en hungrig Charlie, dagen har varit fantastisk! Solen skiner och det är en vacker höstdag i Cambridge. Vi har kollat på hus(arkitektnörd) , varit på marknad och sen upplev det s.k "punting" dvs. Åkt med båt på kanal alá venedig stil. Det var riktigt coolt att åka på kanalen och titta på alla fina college-byggnader. Nu väntar maten! Heppåre!


Nämensåatttee

Drar till Conington, England om ett par timmar. Det kommer bli min första tur med flygplan någonsin, nerverna har satt igång om man säger så... Ses på tisdag! (om inte planet kraschar...)




HEPPÅRE!

Arkitekterexperter se hit!

Någon som kan förklara för mig varför fönstren ser ut som de gör? Har stört mig på detta i typ två veckor nu...


...

Är arkitektur verkligen rätt för mig?


aj!

Vaknade idag och det kändes som om min rygg gått av, den värker och låser sig om jag rör mig för fort :S
Har intagit soffläge med kaffekannan och Sailor Moon...

Rymdsittning på Chalmers



Igår hade vi sittning på Chalmers, temat var "Around the world and beyond" eftersom jag levde in i det sista på hoppet om att någon vänlig själ skulle skänka mig ett par in Flames biljetter så hade jag inte planerat någon bra outfit... Hade ingen lycka med biljetterna så det blev till att komma på en oufit på stört! Jag och Sarah slog våra kloka huvuden ihop och klädde ut oss till Men in Black :D Själva sittningen var ganska tråkig för att vara ärlig, och maten hade så låg standard att det var skrattretande! Men när musiken kom igång och alla började dansa så blev kvällen ändå lyckad till slut, vi gick vidare till Gasquen och körde järnet på dansgolvet även där :D

Tackar alla inblandade för en roligt avslutning på kvällen! (:

Serietips tack!



Börjat kolla på en ny serie idag, "Once upon a time", en väldigt fräsch idé och en ny intressant historia.
Känns verkligen som den här serien kommer bli något för mig eftersom jag alltid har varit barnsligt förtjust i sagor och fantasivärldar, har läst att det kommer iallafall göras en hel säsong, finns dock inte så många avsnitt att få tag i ännu. Ett stort plus till är att både vackra Ginnifer Goodwin och snygga Jennifer Morrison ( som spelar Allison i House) har två av de större rollerna i serien. Ska bli spännande att se hur den utvecklas.

F.ö är jag på jakt efter fler bra serier att titta på utifall någon har någon bra som de vill tipsa om?

Har väldigt bred smak, allt från Band of brothers till Pokemon, True Blood, Skins, Veronica Mars, Gossip Girl och Californication går ner (:


Har hört att The Walking dead ska vara ganska bra? Någon som sett den?

Har hört att

Its versace biatch!

Jag veeet att jag är störd som köar för nåt sånt här men det var värt det!
Bara påsen i rosa och guld med sidenband och klädpåsen som skyddar klänningen är värd väntan :D

Hade bestämt mig för att köa igår, men tog det förnuftiga beslutet att stanna hemma och shoppa på hemsidan istället... var bara det att jag inte ens kom in på hemsidan efter en timme (tydligen var det fler shopaholics därute som hade samma idé). Paniken inföll och då bestämde jag mig för att ta bussen in till Göteborg och ta en sväng förbi Nordstan för att se hur mycket kaos det var där. Det visade sig att det var ganska lugnt, värsta ruschen hade nog redan varit, jag lyckades få ett armband till kösystemet och sen var det bara att vänta en timme på insläppet och mina tio minuter i himmlen. Lyckades även få tag i skjortan jag ville ha på herravdelningen, fick boka det sista exemplaret som satt på skyltdockan dock så den får jag inte hämta upp förrän på måndag.

Sen har jag också varit på Tjolöholms Julmarknad idag med Sarah, Julia, Kajsa, Rasmus och Moa. Har aldrig varit där förut men det var supermysigt och jag tänker definitivt åka tillbaka nästa år igen, och då även tvinga med mig min kära mamma.^^








coincidence i think not?





Sjukt störande men det här har slagit mig varenda dag sen jag började på Chalmers!
Varje dag passerar jag Grönsakstorget och det här caféet, och jag kan inte sluta tänka på ett visst skomärke...

Försöker mitt undermedvetna säga mig något?

pimp my kitchen



Sen jag flyttade in har lägenheten förändrats en hel del, det som har varit sista prion har varit köket, men nu börjar det bli fint även där, Pappa fixade världens snyggaste lampa och nu fattas bara ett schackrutigt golv så är jag supernöjd ;D

Och för er som inte varit och hälsat på mig ännu tycker jag att det är dags för er att pallra er hit och dricka lite öl snart! (:

Den nya hårfärgen



Såhär rött kunde mitt hår bli efter två avfärgningar och en färgning och sammanlagt 5.5 timme hos frisören i lördags. Sjukt nöjd med luggen, frisyren, färgen, ja allt! Nästa steg kommer att bli att få det ännu rödare (:

Dags att byta hårfärg!



Fram tills jag var ungefär sexton var det här den färgen som prydde mitt huvud, sen färgade jag det mörkbrunt och sen svart. Sen har jag haft olika perioder i mitt wannabe-alternativa liv.

Det började med rosa hår! tyckte jag var astuff!



Innan studenten 2008 tröttnade jag och ville se mer "normal" ut när jag tog studenten, behöll det blonda ungefär halva sommaren.



Tills jag tröttnade på det blonda och färgade det blått! :D


Som senare tonade ut sig i grönt...


som avtog till någon konstig hybridform av blond-grön-blå...


Sen tröttnade jag på det och färgade det rött!  För jag har älskat rött och svart väldigt länge


Och jag var så nöjd!


Lade till lite Tigerstripes när jag kände mig cool nog


Sen blev det rosa igen när det röda tappade i färg




Sen tröttnade jag IGEN, var mest besvärad av att inte kunna matcha kläderna med vadsomhelst, så jag färgade hela schabraket svart

Sen tyckte jag att det var dags för förändring och ville bli rödhårig, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt...


Så jag slopade den idén med, och nu sitter jag här med svart hår och 3 centimeters utväxt, har inte färgat håret sen i Augusti, men IMORGON DÅ JÄVLAR BYTER SOCKERMONGOT HÅRFÄRG IGEN!

Dagens verk

En liten bit av den påbörjade teckningen i mitt nyinförskaffade A2 block.

När jag kom hem idag stod min älsklingsgnu i köket och hade fixat världens godaste kycklingsallad, that turned my frown upside down för för övrigt har det varit en ganska pissig dag, påbörjat ett nytt projekt i skolan i veckan och det har inte riktigt gått som jag vill. Antagligen gått alla mina ritsalskamrater på nerverna med, då jag tror jag aldrig suckat så mycket under en dag någonsin. Efter maten så satte jag mig iallafall i soffan med Banksys bok " wall and piece" och det är nog det mest inspirerande jag läst någonsin. Efter att ha bläddrat igenom den kom inspirationen flygande och jag lyckades prestera det på bilden. Konstigt att det är så mycket roligare att skapa när man inte är tvingad till det...


måndag - circus freaks






Målar mest för att glömma bort alla de saker som jag borde ta tag i men inte finner någon ork till att göra.
Funkar en liten stund av dygnets alla timmar, minuter och sekunder iallafall

its funny how things work out

Upptäckte en rolig sak när jag skummade igenom bloggen ikväll.
den 14 april i år postade jag ett inlägg om ett par i raden av fantastiska skor som gjorts och som jag drömmer om att äga.

http://detlillasockermongot.blogg.se/2011/april/love-oh-love.html#comment

Det roliga är att jag nu, typ ett halvår senare sitter framför datorn med dessa skor på fötterna!
ENDAST FÖR ATT JAG KAN! :D






Girls girls girls

Like or dislike?







Tavelprojektet in the making

Istället för att gå till skolan idag och lära mig photoshop (vilket jag redan känner att jag kan rätt bra) har jag suttit i köket, lyssnat på ljudbok och jobbat på mitt tavel-kollage-projekt. Tror inte jag insett tidigare hur mycket pilligare det blir när man ska limma och pussla ihop allt och dessutom få det att se bra ut... O.O

Projektet är långt ifrån klart men jag har kommit en bra bit på vägen idag, marken består av servetter, tidningsrubriker, tidningsartiklar och bergen består av en gammal telefonkatalog, sen har jag målat en hel del med tusch och klistrat på också. 







RSS 2.0