Electioncastle

Joråmensåatteee... Valborg var det va? Heppåre!


lördagsångest

att vara borta en vecka har sina konsekvenser...
Därför ger jag nu upp mitt sociala liv.
Foton från New York och andra hysteriskt intressanta saker som händer i mitt liv kommmer ligga på is fram till Onsdag. Då skall mitt projekt i skolan vara klart och inlämnat. såattteee... SES PÅ ONSDAG FOLKS!

...

schme >.<

Mimosabrunch

Idag öser regnet ner, vi åt världens fetaste frukost på ICON (coco pops ftw) och nu kör vi brunch med mimosas (:


Sänntrall pawrck

Schtek


Kony

Cover the night har satt sina spår


Fredag!

Igår såg vi frihetsgudinnan, hängde i east village, och träffade våra väninnor från planet, den ena av dem har till och med gått i skolan i götene när hon var liten?! Sedan vandrade vi förbi det här galleriet, och jag fick se både en Banksy och en Hanksy :D


Nitar!

Det kommer bli tungt på vägen hem :D


Bästa dagen som avslutades på bästa sättet.

Gårdagskvällen spenderades på en liten krog där vi drack margarita och dansade limbo till ostig musik


Empire state

Här kan man va!


Central park

Joråsåatteeeeeeee... Avundsjuk?:D


Skor!

Igår köpte två rödtottar tillsammans 9 par skor. Jag har äntligen fått mina Jeffrey campbell <3 premiärgick dem igårkväll, jag blir typ två madderfakking meter lång and Im lövin it!


New jååååååårk!

Idag åker vi turistbuss och shoppar runt times square(: en aaaning kallare idag än greksteket igår. Annars lever vi livet med kaffe, mojitos och strawberry daiquiris(: pöss!


Kopp nummer två!

Kopp nummer två för dagen (: idag har alla människor varit mycket trevligare än igår! Vi får komplimanger både i butiker och av byggarbetare på gatan ^^


God morgon!

Klockan är sju och vi sitter på starbucks och äter frukost (: målet med dagen är att ta oss till SoHo.


Här kan man va!


Nävv jårk!

Nu är rötottarna påväg till new yoooooork! Vi sitter i helsingfors och väntar på flyget, med vinet i ena näven och iphonen i den andra!

Jomensåatteee heppåre!


EN Helg, Min helg, denna helg



God kväll alla glada!
Har inte varit så aktiv här i helgen, mest för att jag fart och flängt över halva landet för att gå på antikmässa med min kära mor! det är en såndär årlig tradition vi har kört med i typ 4-5 år nu och det är lika roligt varje gång. (:
Igår kväll var jag ute med Elin och Sarah, jag gjorde en monsterinsats när det kommer till att ta sig från punkt A till B! Väl på bussen till Göteborg igårkväll insåg jag att jag hade glömt mitt pass(enda legitimation sen nån idiot bestämde sig för att sno min plånbok) hemma, så jag klev snällt av bussen i Göteborg och satte mig på tåget istället och åkte hem igen. Väl i Älvängen var jag, för att hinna med bussen tillbaka till Göteborg, tvungen att springa,  i högklackat, lätt småberusad, och eftersom jag insåg strax innan tåget kom till stationen att jag inte kommer att kunna springa med ölen i handen så svepte jag den precis innan jag klev av. det kändes lite som en såndär dum fyllelek, typ som irländsk julafton? svep en öl, och SPRING KVINNA! SPRIIIIIING! För er som är oroliga att jag inte hann kan jag glädja er med att meddela att jag faktiskt gjorde det, men min lilla extra runda kostade mig 1,5h. så istället för att dyka upp på förfesten kl20 så dök jag upp ca 21.30 istället, och då offrade jag tvåhundra spänn på en taxi från centralen till masthugget för att undvika den kollektivtrafik jag redan under dagen överdoserat ganska rejält. Överdoserade gjorde jag även på alkohol, fick ett såndär fantastiskt fylleinfall inne på Push och tyckte jag skulle vara hysteriskt rolig och "klonka" (finns det nån annan term?) Elins öl, hon tyckte inte att det var lika roligt som jag tyckte... sen gick vi hem... tror jag, jag minns inte så mycket...

Idag har jag varit äckligt bakfull, stresspackat inför New York, hämtat Fia i Gbg och klistrat saker på mina jeansshorts. Nu när Fia ockuperar duschen och min man sitter och vrålar framför HoN så fann jag tiden att ordbajsa lite på min såkallade blogg. Får se hur det blir i New York sen. Vi har inte riktigt fattat att om 24 timmar kommer vi befinna oss på andra sidan jordklotet O.O

The show must go on?

Tror att mina darlings gör sin sista kväll ikväll!


Frdagens föreläsningsanteckningar


En fet lunch!

Idag har jag haft den fetaste lunchen på länge, i dubbel bemärkelse.
För det första åt jag och Prekkan fett med fet mat på Lydia's i Nordstan.
Prekkan var snäll och bjöd dessutom! Det är skönt med vänner som har jobb.

Under lunchen studerade vi de aktiviterer som pågick nedanför oss, på nordstans "torg".
Där stod den en jäklans massa barn och viftade framför tv-apparater, spännande tänkte vi.
De (alltså företaget och inte barnen) promotade XBOX Kinect med star wars, sjukt fett.
Vi noterade även att en del folk fick feta starwars t-shirt. Efter lunchen smög vi oss ner dit, jag frågade vad som krävdes för att få en t-shirt, och då sa mannen att man var tvungen att spela för att få en.
TVUNGEN? ATT SPELA? OCH FÅ EN T-SHIRT? fet dubbel belöning liksom?!
Så idag har jag och Prekkan, även känd som Christopher flygit rymdskepp på lunchen, hur många kan säga att de gjort det?




FET FET FETT FETT FET FET FETT tryck på baksidan mäh!

In soviet russia autoCAD draws you!

THIS IS MY AUTOCAD FACE.





Haaaaaaaaaaalleluujaaah!

Halleeeelujah! Efter många månader kringelikrokande körde för första gången på länge bussen den gamla vanliga rutten! Ni kanske inte tycker detta är så konstigt men med tanke på att de grävt upp och byggt om halva älvängen så är det här framsteg. Vi var några förbryllade resenärer som stod och såg när bussen svängde in vid den gamla infarten, lätt chockade eftersom vi alla visste ,och såg , att den infarten är avspärrad med sådana där fina orangea pinnar. Men LIKE A BOSS forcerade chauffören rakt över medan vi andra stod där , imponerade, som om vi precis bevittnat det första steget på månen. När vi alla klivit ombord bussen ser vi två bussar till kommandes, även dessa tar den gamla infarten, brötar rakt över pinnarna som om de inte fanns där? Det var ett fint ögonblick såhär på morgonkvisten.


These are times of making history!


störd to the extreme




Ha begäret och shoppinglustan har kopplat ett järngrepp om mig för tillfället D:
Det är nästan det enda jag tänker på dygnet runt, (om man inte räknar de timmarna jag funderar på om man verkligen kan ha ett 6m högt badrum eller om två vuxna och två barn behöver mer än ett sovrum)
New york är inte långt borta nu och det ska bli så sjukt spännande!
Definitivt mer spännande än dagens förmiddag som bestod av föreläsningar om... ehm... ja...? 
Ventilation och fukt tror jag, men ärligt talat slutade jag lyssna efter en timme. de sista två timmarna av föreläsningen tillbringade jag med att försöka rita ett porträtt av föreläsaren, vilket resulterar i hysteriskt mycket ögonkontakt när man sitter på andra raden, han måste trott att jag var jätteintresserad av vad han hade att säga så som jag stirrade på honom och klottrade i mitt block. Jag kollade även facebook tvåtusenmiljarder gånger, läste GP och spelade "Draw Something".

Dagens föreläsningsanteckningar...


GOD MORGON!


asdfghjklöpoiugfdsdfghnbvcdshgdfkhf,sdfghjnbvcdxsertyghjkjhgvfcdsasdfghgfdsasfdjfmhd
rasetxmccccccsaasasawwaawawawadhdf
gcvktcdhchgcfcxdtsxfdftftftftfgf fdyhasdfghjklkjhgewertyrwertyye
wertyfdsasdfghjgfdsdbvs weajfvhbniknkpn
ftdktycdhnresyhfxfgdesawaryhsjgffjtfjtftftyrjdm
hfvkyvmhgtxserazwQdxjmkfvgompoojmiobv cxzs<weghjfvbn
hkxmcvkjbkjve qwwerytuihoijmnb vcxz<asdefghjk
WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.







oh dear lord... det kan inte vara humant att behöva gå upp såhär tidigt D:

Vuxenpoäng



Alltså, jag har samlat så sjukt mycket vuxenpoäng idag!
Hur ofta deklarerar man, veckohandlar, skaffar nytt bankkort, betalar räkningar, och skaffar hemförsäkring på samma dag?

Tror det var någonslags bieffekt av påsklovet. Blir så sjukt stressad när jag inte tar tag i mitt liv.
Så idag har jag gjort scheman och checklistor som måste bockas av innan det bär av till Amerikatt på Måndag!

Jag har till och med samlat ihop alla mina papper som låg lite överallt i hyllor i hela lägenheten och satt dem i en pärm, EN PÄRM! HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ VUXENPOÄNG!

Känns bra med lite struktur i bland.



Dagens föreläsningsanteckningar


Den där känslan...

Den där känslan när man hela morgonen gått och se fram emot att äta ett smaskigt grönt äpple till frukost, för att sedan inse att man åt upp det igår, och att man sen får nöja sig med ett halvruttet gammalt päron :(


Panda da panda - Vem e du?



Jag är helt besatt av den här låten för tillfället. Lyssnar jag inte på den så går jag likt förbannat och nynnar på den.
Den får mig att tänka på sommar, grilla och festival. Tror att det här kanske har potential att bli en sommarplåga?

Världens bästa pappa

Jag skriver ganska ofta om min fantastiska kreativa supermamma. Det ni kanske inte riktigt visste är att jag har en minst lika fantastisk superpappa. Han är den där kantarellplockande elektrikern som ALLTID, alltid ställer upp i vått och torrt. Han har hjälpt mig massor, skjutsat och hämtat många mil och sponsrat mig och min New york resa, och just nu sitter vi i bilen påväg hem till Älvängen. Jag skulle åkt tåg från Skövde, men väl där tyckte han att han likagärna kunde skjutsa mig hela vägen. Jag känner mig lyckligt lottad som har sådana fantastiska föräldrar och hoppas verkligen att jag kommer göra ett lika bra jobb med mina barn ( om jag nu kan vänja mig vid tanken på att "skita ut en soffgrupp").


Dont judge me by my clothes, cause youll never know what ill be wearing tomorrow





Min fabulösa reaklänning för 75:- (=
Och snälla titta inte på de likbleka håriga benen, vilket ni antagligen inte hade gjort om jag inte påpekat att de var där...

Home sweet home



Sen i tisdags har jag varit hemma och haft påsklov, därför har jag inte uppdaterat så mycket, lov är lov liksom.
Jag har vaknat när jag vill på mornarna och löst korsord över en kopp morgonkaffe. Vore synd o klaga.
Jag har varit en runda i Lidköping med Fröken Elmlund och köpt en klänning på REA för 75:-, helt okej.
Jag har hälsat på på mitt gamla jobb, spelat sjuan och pratat med fina arbetskamrater.
Jag har blivit utsläpad i sibiriskt väder på en två timmars långpromenad på Kinnekulle av Kristoffer.
Jag har tittat på Alcatraz med Sara och Niclas.
Jag har ritat en sjuhvetes massa.
Jag har jobbat med mitt skolprojekt i CAD.
Jag har ätit äggstra mycket ägg. Och Toffifee.
Jag har druckit glögg och firat påskafton med familjen.
Jag har solat på balkongen.
Och jag har sovit en jäklans massa.

Fett med lov.

kvällsteckning, djur



Jag älskar djur men jag hatar att måla dem. Kanske för att jag tycker om de fluffiga gulliga små djuren alldeles för mycket för att kunna vara nöjd med att det inte blir lika fluffigt och gulligt när jag försöker rita det. Och hur blir man bättre? ska jag bara sitta och rita djur resten av mitt liv tills något blir precis som jag vill ha det? kommer det någonsin bli precis som jag vill ha det?

Här är min katt som jag gjorde ikväll, alltså, inte min katt, för min katt är svart, men min bild på en katt, ehm, ja.
Jag känner att jag har svårt att veta när jag ska sluta, överarbetar alltid allt alldeles för mycket D: och de teckningar jag inte överarbetar, de brukar oftast aldrig bli färdiga heller. OH MAN! ni skulle se de högar med ofärdiga teckningar som jag har stashed away lite överallt. de har jag inte hunnit förstöra. ännu.

Onsdagens gissa vem?



Okeeeej nu kör vi! Denna gången blir det lite svårare för ni har inte ett tidigare inlägg med samma person att fuska med!

Anledningen till att jag vänder på alla bilder är att jag tycker faktiskt att de blir mer lika på det sättet >.<
För att bevisa denna poäng har jag nu en rättvänd bild!

Min mamma lyckades iallafall gissa vem det var på typ 20m avstånd. rättvänd dessutom!
Men min mamma har ju dock superkrafter så jag vet inte hur det kommer att gå för er vanliga döda.

Guess awaay!





Schtek och svenska miljonärer



Now this is what Påsklov is all about!
Hemma på landet, sol på balkongen, hippiekläder och inget smink.
Whats there not to love? när man tillochmed får internet att fungera!

Såg ni på Svenska miljonärer igår? gotta love that show.
De är dem de är och skiter i vad andra tycker. Riktiga original som man älskar att hata eller hatar att älska. Jag tycker faktiskt att de hade rätt i att det i Sverige är lite tabu i att prata om hur mycket pengar man tjänar. Att det är helt okej att prata om att man går på socialbidrag men inte att man är multimiljonär. Det är inte så "svenskt" att skryta om att man har pengar, och folk ser oftast en på ett visst sätt. 

Den där kvinnan i gårdagens program som hade en exman i Schweiz och hela garderoben full med Louboutins.
SNÄLLA ADOPTERA MIG?!
Där har vi en kvinna i min smak ;)
Men om jag nu skulle byta mamma, vem skulle då sticka coola halsdukar till mig och dela mitt kreativa nörderi?
Det räcker nog med att hon bara testamenterar alla skor till mig när hon dör när jag tänker efter...

New York New York!

Insåg just att vid den här tiden om två veckor befinner jag mig i NEW YORK!
Det är så sjukt att det inte riktigt har sjunkit in ännu.


Måndagskludd: gissa vem?

Måndagskludden:

Till mitt försvar är jag perfektionist och därför är jag inte helt nöjd med resultatet. Men med tanke på att jag håller på att försöka lära mig att måla av människor realistiskt genom att bara titta på en bild och dra upp alla linjer på fri hand så är jag ändå ganska nöjd. Det var kanske inte eller så smart av mig att välja en kvinna som är så ääckligt snygg och felfri att minsta lilla linje på fel ställe sabbar alltihop D:

Poäng till den som lyckas gissa vem det ska föreställa! och poäng till mig som lyckats med porträttet isåfall!






Åh vad skulle jag inte kunna ge för att se er sitta och vrida och vända på huvudet som ugglor :D

NUFF SAID

SÅ. JÄVLA. BÄST.
NUFF SAID.

Maskerad på maskerad?



Lördagen bjöd på maskerad i Ytterby hemma hos Herr Krona. Det var en väldigt rolig tillställning som bjöd på en hel del klädbyten. Jag söp bort mina eminenta solbrillor, men det gör jag minst två gånger per säsong så det är inga större problem. just av denna anledning ser jag till att inte äga brillor som kostar mer än 100 spänn. Min kära kvinna gick kvällen till ära verkligen in i rollen som kvinna, nästan lite för bra kanske... han kan även göra den där "ankminen" bättre än de flesta kvinnor jag känner... Bäztiz hemifrån dök även hon upp, hon var blå. som ni nog ser. ingen smurf, ingen avatar, inte den kvinnliga medlemmen i blue man group, hon var bara blå helt enkelt. Vilket fortfarande syns i mitt handfat såhär några dagar efteråt.

Någon som ser vem jag skulle föreställa?

RSS 2.0