Grått nytt hår!


Gott nytt år allesammans!
Jag hade tankar på att göra någon slags årskrönika, för att sammanfatta året, men det har hänt så sjukt mycket att det känns ogreppbart för mig... Så därför bjuder jag bara på en bild av vad jag tänkte fira in det nya året i.
Jag vet inte om Dana redan firat sönder eller om hon bara vilar upp sig inför kvällen ^^

Det enda jag kan säga om året är att jag träffat så sjukt mycket fina människor som förgyllt mitt liv, jag hoppas ni vet vilka ni är! Massa kärlek och ett gott nytt år till er alla!





new ink

ey ja just det ja! var hos Walle på ZooTattoo och gaddade mig i torsdags med, det var 4 timmar av blandade känslor, har alltid varit av mottot att "det gör ont, men du dör ju inte av det" men den sista timmen var verkligen inte mysig >.< kan bero på att jag hade inte ätit nåt på 7 timmar och jag var galet trött med. men hey, jag överlevde ju och jag är sjukt nöjd  (=

BEST. TSHIRT. EVER.

I fredags var jag i Halmstad med Patrik o kollade på när Fredrik lirade med What tomorrow brings.
Fick en tidig julklapp av Fredrik i form av den finaste band-tischan ever! En custom made, what tomorrow brings tröja med en rosa enhörning på ryggen :D jag har bott i tröjan sen dess ^^



Mitt skolprojekt

Idag har jag färdigställt ett projekt som har ockuperat större delen av mitt liv de senaste två månaderna. 
Lättnaden har inte riktigt infunnit sig ännu för jag det har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag är klar, KLAR!

Såhär ser det iaf ut övergripligt, vet att det inte går att läsa texten men hur många av orkar läsa mitt svammel ändå? ;)

om någon av er ändå skulle vilja läsa kan jag gladeligen skicka er en kopia via mail ^^

Nu ska jag dricka glögg för att fira, PEACE!






ångest



Och där kom den igen, som ett slag i magen, från ingenstans, ångesten. Den där känslan som fyller en inifrån och bara expanderar till det känns som man ska sprängas, känslan som får dig att stänga av helt, sluta fungera som människa till det tillslut bara finns ett apatiskt tomt skal kvar. Känslan som så länge kontrollerat mig liv och vägrar släppa taget. Kommer det någonsin bli bättre?


En fundering?

Jag har aldrig riktigt fattat en grej. När man åker buss, och det sitter en person i alla lediga dubbelsäten, så att man liksom MÅSTE slå sig ner bredvid nån, och vissa människor då väljer att stå?

Är det bara jag som är lat eller folk som är rädda för människor ? Jag skulle aldrig ens överväga saken. Om det så skulle sitta en elefant vid det enda lediga sätet, tro fan att jag skulle försöka knöka mig ner på kvadratmillimetrarna bredvid den då! Och då är jag inte ens en såndär människa som älskar andra människor...


...


...


Color Against Childcancer


Idag var meningen att jag skulle vandrat i väg o nördat mig på ConFusion, men vaknade upp bakfull o sliten efter en kväll på Sticky igårkväll så peppen hade jag nog supit bort nånstans på vägen. Istället begav jag mig till Urban Artroom och kollade in "Color Against Childcancer" - ett event som min tatuerare kört igång. Det går ut på att folk donerar sin konst, den ställs ut och alla kan förhoppningsvis hitta sin favorit, köpa den, och alla pengar går oavkortat till barncancerfonden. Själv gick jag dit och tänkte jag skulle hitta nån tavla att komplettera min vägg med, men det var ingen till rätt pris som talade direkt till hjärtat. Ist donerade jag 200 spänn och gick därifrån med en t-shirt som Somewear designat och donerat.

Jag tycker det är så fantastiskt att det finns så fina människor som gör sånt här, inspirerande individer som faktiskt får mig att tro på mänskligheten igen.









Gran

Och här är granen förresten! Vääääldigt mycket sockermongo, tycker ni inte?


Dec. 05, 2012

Nu är det vinter i Göteborg också, så mycket vinter att jag var tvungen att köpa en ny jacka för att överleva. Jag har inte köpt en ordentlig vinterjacka sen jag var 14 och skulle åka på skidresa till Norge med konfirmationsgruppen, tycker det säger en del om hur mycket jag fryser just nu :P idag har jag varit i skolan o räknat på energiförbrukning i mitt påhittade flerbostadshus, sen har jag långlunchat med fröken pilbladh och Rasmus, sen bestämde vi oss för att åka till Rusta och titta på julgran till mig, men det slutade med att jag var den enda som gick därifrån tomhänt. Ikväll ska jag tydligen spela biljard, något jag inte gjort sen jag var sexton år typ. Wish me luck!


Tillökning och tornbyggande

Tillökning i familjen idag (: två par jeffrey campbell har fått flytta in i hyllan. Dessutom håller jag på och bygger ett skokartong-torn i lägenheten.


RSS 2.0