Resa bort?

Det ser ut som jag skall vara borta i flera veckor D:


Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Eftersom jag älskar sagor så kan jag inte låta bli att bli förtjust i sådana här filmer :D 
När jag var i New York med Fia så var vi och såg Mirror, Mirror med Julia Roberts bl.a.
Jag tror att den här filmen kommer vara en gnutta mörkare än den vi såg, men jag hoppas den är minst lika bra :D
Även om jag inte är så vidare förtjust i Kristen Stewart så är ju fantastiska Chris "Thor" Hemsworth med och äckligt snygga Charlize Theron spelar "the evil queen". Kan ju inte bli annat än bra? :D

Den har Biopremiär den 8 Juni, Såatteee VEM VILL FÖLJA MED MIG OCH SE DEN PÅ BIO?







Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

festivalpremiär!





Idag är det äntligen dags för mig att inleda sommarens festivalsäsong!
Om ca en timme kommer Niclas mamma för att hämta upp mig och köra in mig till Gbg där jag förhoppningsvis, om allt går som det ska,  kommer att hitta en festivalbuss som saknar en reseledare , denna buss kommer via Varberg köra mig ner till Hässleholm och Siesta!festivalen :D

Jag hoppas att jag kommer hitta lite peeps att hänga med ikväll för mina sexiga fiskar från Skövde kommer inte förrän imorgon. I värsta fall har jag min GBA och pokemon med mig. vem behöver människor när man har pokemons och alkohol?

Ett osexigt frikort

Osexigt frikort men ack så trevligt!


Vad jag gjort ikväll?

Ända sedan jag var liten har jag alltid varit avundsjuk på alla mina vänner med glasögon. Jag antar att gräset alltid är grönare på andra sidan? Det kanske är därför jag införskaffar mig minst tre par nya solbrillor varje år? Upptäckte idag att på loveyewears hemsida har de ett program som gör att man kan se hur man se ut i olika modeller och även från olika vinklar. Om ni är lika lättroade som jag rekommenderar jag absolut att gå in och prova ni med :D

Köp dina glasögon eller solglasögon på Sveriges moderiktigaste glasögonsajt! Just nu 10% rabatt för detlillasockermongot.blogg.ses besökare när du använder rabattkoden loveallglasses.

Hitta just dina glasögon eller solglasögon på Loveyewear!



Man laddar liksom upp bilder och sen får man välja glasögon fritt, huuur kul som helst såhär på kvällskvisten :D

Kan dock inte se vad jag skulle passa bäst i?

Prickikorv


Det bästa med måndagar



Det bästa med måndagar just nu, förutom att jag har sommarlov, är Game of Thrones.
När man vaknar har man alltid något att se fram emot på måndagar för man vet att det dykt upp ett nytt avsnitt under natten. Nu skall jag avnjuta mitt kaffe och min keso-äpple-yoghurt-kanel-röra och se på gaaaaaame of throoooooooones. Vet inte riktigt vad jag skall göra med mitt liv när den här säsongen tar slut? kanske något vettigt för en gångs skull, VE OCH FASA!? O.o

mitt nya sommarjobb.





Efter en hel förmiddag i solen har jag nu beslutat att extraknäcka som stoppljus i sommar, nu behöver jag bara färga håret grönt så har jag mitt på det torra sen. Min mage har idag uppnåt en helt omänsklig nyans av röd/rosa, om ni tycker mitt hår är skrikigt? HA! säger jag bara! Jag känner mig redan mer sönderbränd än vad jag gjorde på Siesta förra året, och nu är det fortfarande en halv vecka kvar tills dess, hur skall det här sluta? 

Men om man följer väderleksrapporterna som jag, och uppdaterar sig minst en gång i kvarten så ser det inte ut somo om jag kommer behöva oroa mig för så mycket sol på siesta iår, snarare så att jag funderar på om jag inte bör införskaffa mig ett par nya gummistövlar istället...

Tapas-Eurovision-herregud-vi-vann-LÖRDDAG




Gårdagen spenderades inte i Berlin med de bästa brudarna från Arkitektur som jag tänkt i typ ett halvår nu, men den spenderades med de bästa brudarna som finns  och deras män istället, hemma hos kusin i Skövde. Det var laddat inför Eurovision och vi hade alla fått några länder var tilldelade oss som vi skulle göra tapasinspirerad mat av och ta med oss till kalaset. Jag hade tänkte gå in uppdraget med en ganska hög ambitionsnivå, dock vaknade jag upp bakfull på Lennies soffa, lördagmorgon, och ambitionsnivån föll till fotknölarna. Så mitt bidrag till det hela blev "salt and vinegar"-chips (Storbritannien) och Gorbys piroger (Ungern, Ryssland). Min fina kusin hade själv satt ribban ganska högt och bjöd på det mest häpnadsväckande makedonska festbröd jag någonsin ätit, visserligen var det här det enda makedonska festbröd jag någonsin ätit, men det hör inte hit.

Gänget som var samlat har ganska blandade känslor inför det här spektaklet de kallar Eurovision, själv tycker jag det är roligt, men inte dödligt allvar. Min kära vän Cissis reaktion när vi insåg att Sverige faktiskt kammat hem hela skiten var ungefär likvärdig med en person som vinner 25 miljoner på lotto. Medan Niclas reaktion mer gick att jämföra med att vinna 25 kronor på en trisslott, det är kul att vinna men inte världsomvälvande liksom.

Men hur ballt är det inte egentligen att vi kammade hem den här tävlingen? :D
Jag kan tänka mig hur Danny satt hemma och tjurade i sin  Tron - kostym.





Lördag

Coco pops-frukost i soffan hemma hos Lennie, riktig hälsokost för ett sockermongo iallafall när man är lite bakfull... Gårdagskvällen var asrolig, vi grill-chillade på Lennies terass och sen gick vi till Kullenfestivalen, utan skor, mina fötter är ganska svarta idag ^^ det är så gött att vara hemma på schlätta och umgås lite, så enkelt och okomplicerat.


Skara

Blir satt i soffan med en ps3-kontroll så fort jag kommer innan för dörren hos Lennie, jag spelar Journey, dricker vin och umgås med mina bästa Skara-homies. Heelt okej fredag!(:


pink hair and a maxi-dress





Tar mitt rosa hår och beger mig hemåt över helgen! 
Försöker att inte tänka på hur kul alla andra kommer ha i Berlin...


Metro jobb

jobba i Göteborg

FREDAG




Guten morgen! Jag bjuder på ytterligare en Alice inspirerad teckning såhär på morgonkvisten.
idag skall det städas hemma och sen beger jag mig mot Skara-land för att träffa mina homies.

Skulle gärna sitta ute i solen och steka lite med, men eftersom jag satt på Heden och tittade på fotboll igår så ser min axlar numera ut som polkagrisar, så jag bör nog hålla dem undan från solen idag om jag inte vill ha första gradens brännskador...

peeeace!

Veckans Powerplay



alltså, texten är ju sådär lagom djup och musikvideon är ganska pinsamt dålig (förutom att hon har snygga skor).
Men ack vad den fastnar i huvudet :D

Margarita och jag!

Firar att det är torsdag i min ensamhet med fröken margarita! Jag har även lagat mat (DEN HÄR VECKAN OCKSÅ) det blev en bönsallad och vårrullar, men eeeeh ja... Vårrullarna hade en väldigt mörk färg när jag var klar så jag besparar er de bilderna^^ tur att man inte har så mycket emot bränd mat iallafall :D

Nån annan som ska se Eurovision ikväll?

 


Metro jobb

lediga jobb

Reseledarmongot



Nästa vecka är det dags för Siesta! Och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig /: detta är första året som jag inte tränger mig in i en bil med 4 andra personer och ett ton med packning. I år är första året som jag åker från Gbg och eftersom alla andra utgår ifrån Skövde så åker jag med festivalbussen och kommer även agera reseledare dit och hem (:

Idag trillade det här fina lilla info-häftet ner i brevlådan så nu är det bara att börja plugga :D

 


Kvällteckning.

Kvällskludd in progress.

Bjuder på nåt så ni har nåt roligt att titta på när ni vaknar imorgonbitti (:


SOMMARLOV

Jag har numera sommarlov! 
såatteee...

HEPPÅRE!

where fore art thou lovebasket?

Mylovebasket.com är som ett mekka för oss shoppingnördar och ett helvete för oss panka människor!
Helst av allt skulle jag vilja ha en snygg maxiklänning att lalla runt i isommar, men har återgått till mitt shoppingförbud igen, det är lite mycket ganska jättesvårt nu när man inte har nåt mål, eller nån belöning i slutet av tunneln liksom, endast döden D:


bild från we heart it


DEN NYA HÅRFÄRGEN.



Joråmensåatteeee...

Förlåt mamma, hoppas du älskar mig ändå :D

Ps

Och förresten, jag hittade mina festivalbiljetter i skolan (: kan man vara dement vid 23 års ålder?


Vem var Glenn Fiskare?

Idag tycker jag att alla goa göteborgare ska bege sig ut och titta på arkitekternas installationer på stan! Ni kan läsa om oss i metro och gp till och med (:

 


Aaaaaaaaaaaaaaaaarg!

Så. Jävla. Trött.


Varning för svordomar.

Kids, dont read this at home.


Så jävla less på att ALLT ska jobba emot mig hela jävla tiden just nu! Imorses hann jag inte ens dricka kaffe på grund av att jag sprang runt och letade efter mina festivalbiljetter som på något jävla vänster upphört att existera! Jag har inget jävla busskort pga av att de stänger av den där helvetes jävla skit Bohusbron på nätterna, vilket resulterade dessutom i att Niclas inte kunde ta sig hem inatt utan han var fast i Kungälv. Jag har sovit som en madderfakking kratta, bussen (som jag nu dessutom måste pröjsa för) var sen och nu sitter vi fast i en helvetes jävla bilkö, OCH JAG ÄR SÅÅÅ JÄVLA IRRITERAD JUST NUU!

Kan det vara kaffeabstinens?

Vad är det här för jävla karma? Va?!va?!va?!

Jag måste gjort nåt jäävligt dumt i ett annat liv...


Bla,bla, Jävla, jävla, jävla, bla


GLARRRRRGH!

 


kvällsbabbel




Har precis avslutat en timmes långt skype-samtal med kära fröken Sara Kroon.
Hon är den första och enda som hittills skådat min nya hårfärg, mitt hår är nämligen allt annat än orange längre :D hoppas på bra bilder imorgon när dagsljuset återvänt till vår fantastiska värld!

Idag har vi färdigställt vårt projekt i tvärskursen på Chalmers, ni som kanske fått vänförfrågningar av Glenn Fiskare borde vara extra nyfikna på vad vi pysslat med det senaste :D Imorgon är sista dagen i skolan, då är det la grande finale med rundtur och presentation av vi och alla de andra 13 grupperna bidragit med till utställningen, sen har jag sommarloooov!

TJOHEJPÅRE!

tips på bra serier?

GE MIG TIPS PÅ BRA TV!?
Sist jag efterfrågade detta fick jag upp ögonen för Game of thrones och Hart of dixie. Nu hoppas jag på att ni kan komma med fler lysande idéer. (=




alltså, nu har jag typ tittat på varenda serie som existerar känns det som, men jag vill ha något nytt att titta på.
bland sånt jag sett och gillat finns :
Game of thrones
Veronica Mars
Pretty little liars
New girl
True blood
Gossip girl
Lying game
Revenge
Jane by design
Once upon a time
Heart of dixie
Rome
Touch 
Alcatraz
Secret Diary of a callgirl
Dead like me
Walking dead
GCB
Grimm
Supernatural
White collar
big bang theory

Serier jag hört talas om, kollat några minuter på, men aldrig gett en riktig chans

(BÖR JAG GE DEM EN ORDENTLIG CHANS?)
:

Sons of anarchy
breaking bad
the Wire
smash

Serier jag definitivt tröttnat på:

How i met your mother 
Vampire diaries
Desperate housewives
Greys anatomy

BOMB AWAY!

SOOOOOOL!

Mjukglass premiär i slottskogen med Rass-brass!(: livet är hårt...

 


Kvällens påbörjade Alice

Kvällen bjöd på en lite mörkare teckning och en herrans massa tusch! Ej klar än dock, men somliga sockermongon har skola imorgon och ett möte med Glenn Fiskare!

 


voila!




För er som inte sett den på facebook redan, här är den, rättvänd OCH färglagd!
Som vanligt är det lite Alice i nästan allt jag gör, det är en sådan fantastisk berättelse att hämta inspiraton ifrån.

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan jag tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


soluppgång



alltså, how do you guys liking my current haircolor? 
Jag kallar den... soluppgång :D

alltså?

var kommer alla reklamare i mina kommentarsfält ifrån?

NÄ JA Ä INT' BITTER





Alltså, jag är så jävla bitter över livet just nu att folk nog mår bäst av att undvika mig ett tag framöver.
På lördag var det meningen att jag skulle åka till Berlin med de bästa brudarna från arkitektur. Men de senaste dagarna har jag insett att mina pengar inte räcker till för att ta mig hem och leva i Berlin en helg. Plus att jag i fredags fick en faktura för läkarbesök som jag gjorde i typ mars... Detta innebär att jag denna veckan lagt ner 850 kronor på den svenska vården, ska man se det positivt så är jag ju snart uppe i frikorts-summor, men om man som jag, alltid ser allt negativt, så var det där nästan hela min flygbiljett hem från Berlin. Jag vet att jag kanske inte borde gnälla så mycket för att jag var i New York nyligen, MEN NU GNÄLLER JAG! OKEJ?!

Just nu känns det som om någon jobbar fett hårt på att sabba allt i mitt liv.

Tur att jag har mitt lilla Diablo-mongo hemma iaf.

FET

FEEEEEEEEEEEEEEEET FEEEET FEEET FET FET FET FET FET FET FEEEEEEEEEEET!

Rita och motionera

Öhm ja, vet att bilden är lite sne.

Början på kludd framför tvn iaf (:

Jag har sett över 20 avsnitt av pokemon nu iallafall! Men oroa er icke! Denna soffpotatis har även varit ute och sprungit! Ja, ni läste rätt, SPRUNGIT! Jag fick en "jag-är-alldeles-för-fet-för-att-visa-mig-i-bikini-i-sommar-knäpp" igår efter att ha ätit en halv skål popcorn så jag gav mig ut för att röra på fläsket. Och jag blev positivt överraskad av hur långt jag orkade springa så jag gav mig ut på en runda idag med! Just nu ligger jag på vardagsrumsgolvet och eftersvettas som en gris. Tur att inte Niclas är hemma ännu :D

 


JAG BEHÖVER FOLKETS ÅSIKT!

Juist nu sitter jag med ett ton blekningsmedel i håret, jag vet inte riktigt vad som blir nästa steg i preocessen, kan inte bestämma mig för vilken hårfärg jag vill ha, om jag ska köra på det röda, eller om jag ska ändra till mer orange eller rosa, och vilket ska jag då välja? Älskar alla färger på bilderna nedan

Röd?
Rosa?
Orange?
eller nåt helt annat?

ALLA åsikter mottages tacksamt!













POKEMON



Boyfriend är på lan så jag och pikachu passar på att måla naglarna, öva på vår ankmun och ha pokemon-maraton!
Det har varit en händelserik dag kan man säga... men jag är alldeles för lat för att berätta om det nu!

Hezt

I like!

 


Sveriges knasigaste hårfärg

Är jag stolt innehavare av just nu, eller? Har inte riktigt bestämt vad jag vill göra med det just nu, så därför ser det ut som det gör^^

 


Kärlek vid första öronkastet!


Alltså, när jag läste titeln var jag väldigt skeptisk till att någon skulle kunna göra en cover på den här låten och faktiskt göra den bra. När man sedan ser den här ganska intetsägande 18åringen sitta och introducera sig själv och låten är jag fortfarande inte övertygad om att det här kommer sluta så bra... BOY WAS I WRONG! Det här är helt fantastiskt, mina öron är redan beroende, hans röst är SICK! Jag vet att de flesta av er inte brukar orka klicka er in och ta er tid att lyssna på youtube-klipp som man länkar, men det här mina kära vänner, och fiender, det är absolut värt tiden!

SÅ LYSSNA FÖR GUDS SKULL!  Garanterar att det gör er dag lite bättre.

Den som INTE tycker det här är het fantastiskt kan ju gärna meddela mig i kommentarsfältet nedan?!



Nu har det hänt!


HERRRRRRRRRRRRRRREGUD som Björn Ranelid skulle säga! Helvetet har frusit till is, grisarna har lärt sig flyga, Justin Bieber har odlat skägg, ANDRINE HAR LAGAT MAT!

 


Mitt gubb-jag?

Det står en gubbe på busshållplatsen. Han är iklädd mörka jeans och brunaktig tweedkavaj, han ser lite ut som jultomtens lika tjocka men mindre skäggige bror. Inte en helt ovanlig syn kanske, men han står även med ett leopardparaply i näven och en grafiskt mönstrad ryggsäck på ryggen från "Vans-off the wall". För en kort sekund slår det mig, "det här skulle kunna vara jag om jag vore man och 40 år äldre" ivrig över att jag upptäckt en potentiell version av mig från en annan dimension synar jag honom upp och ner, men fastnar vid fötterna, besviken, där är beviset på att det här inte är mitt gubb-jag från framtiden; JAG SKULLE ALDRIG HA SÅ FULA SKOR!


Lisch

Det känns hyfsat konstigt att såhär på morgonkvisten redan ha hunnit ta sig hela vägen hem till Lisch med hjälp av västra götalands fantastiska kollektivtrafik. Strögar runt i la stada nu, slår ihjäl tid fram tills doktorstiden. Ingen fara, bara den årliga diabeteskollsdagen idag. Håll tummarna för att jag är frisk! Eller ptja, frisk o frisk... Håll tummarna för att allt inte är för jävligt!: D


konsthistoria

Source: themetapicture.com via Kris on Pinterest


Caty.nu



Some day WOMAN! Someday I will get you right!

håller på och söndagskluddar lite framför tvn, ytterligare en gång ger jag mig på superbloggaren Katarina Caty Testad. Im making progress!

Andrine-land

Söndagsschtek och kaffe med vovven på trappan hemma i Andrine-land!

Eeet eeez naaaaiiz jaao!


Kvällens planer och svar på kommentar

Kvällen kommer tillbringas på Sticky i dessa skor och en jäklans massa bling!
På gårdagens inlägg så var det någon som skrev att jag skulle göra alla inlägg kommenterbara, vilket är skumt tycker jag, deta har nämligen påpekats förut och då brukar jag se till att det går att kommentera, men blogg.se's-mobil app är ju kanske inte den bästa app som konstruerats direkt, den buggar hyfsat ofta, och med att den buggar menar jag då inte att den dansar direkt. 

Och förresten, jag har fått låna andra Sockermongots longboard, eftersom han bara slår sig så lånade han gärna ut den :D målet är att lära mig åka så jag kan glida runt i sommar, om någon i närheten är bra på longboard så får ni gärna komma och hälsa på mig! jag kan bjud på kaffe?

Peace! 



besökare



Yaayaay kul att se att nån är inne och kikar på bloggen lite då och då, även om jag inte uppdaterar under vissa dagar. Jag skulle vilja kalla mig något av en periodare. Men när jag är för upptagen med mitt riktiga liv, då jag egentligen har mer intressanta saker att skriva om så finner man aldrig tiden eller orken.

Tycker iallafall att ni är alldeles för dåliga på att kommentera :D

GRÄDDHYLLAN

Mina damer och herr... eller ja, mina damer (jag antar att inga män är intresserade ändå :D) låt mig få presentera gräddhyllan i gräddhyllan. Denna hylla är speciellt reserverat för de skor som jag betraktar som ultimata älsklingar för tillfället. På hyllan under har mina New Yorkisar fått flytta in. Jag hade en städknäpp i måndags och vårstädade hela lägenheten och då passade jag även på att damma lilla Billy som står för husrum åt de flesta av mina klackar.















Möt Billy, som egentligen skulle behöva en kompis, men vi skulle nog behöva en större lägenhet först :D

Fint väder

Man skulle ju kunna påstå att solen skiner som spön i backen, men jag vet inte riktigt om det är sant...


En kopp kaffe?

Finner det ganska fascinerande att jag var i New York kändes det som världens mest självklara grej att springa runt med en starbucks mugg i näven hela tiden. Men NU, tillbaka i Sverige känner jag mig som en fakking jävla sellout, som att alla kollar snett på mig för att jag unnar mig en kopp kaffeblask på morgonen. Det är ju bara kaffe? Eller?

 


Bio

Peppar Avengers i bilen nuuurååå!

Ser ni vad solen gör med mitt ansikte btw?

VARNING FÖR PRICKIGKORVSMONGOT!


TIIIISDAAAG



GOOOOOD MORGON! eller ja, hej på er...

Det är fantastiskt vad man kan hinna med på två dagar när man inte haft tid att ta tag i sitt liv innan...
Just nu sitter jag och äter frukost, 5 provrör blod fattigare, tro det eller ej men idag har jag faktiskt haft en angenäm upplevelse på vårdcentralen, ingen väntetid att tala om och alla var supertrevliga. Vet inte riktigt vad som flugit i dem idag, men men, jag klagar inte :D

Unnade mig själv en riktig superfrukost! (därför bilden) Bär, keso, honung och citron-kesella ( OM NOM).
Nu står kaffet och väntar på mig i kaffebryggaren!

HEPPÅRE!

åh denna kvinna!



heeelt fantastisk! nu blir jag sugen på att färga håret svart igen!

Åker spårvagn

Like a baws!


Shmööö

Ja nämen det känns ju asbra det här, saknar inte New York det minsta, inte alls... Verkligen...


RSS 2.0