IMORGON SMÄLLER DET!

OBOY OBOY OBOY! Imorgon är det dags, jag sitter fortfarande i skrivande stund och funderar på om jag tagit mig vatten över huvudet med det här projektet, men jag skall verkligen göra mitt bästa för att fullfölja det!

fullfölja vad undrar ni då?
VAD kommer den här förbannade kalendern innehålla?
Kommer hon fylla ramarna med egobilder poserandes framför spegeln?
Kommer det rentutav bli en dagens outfit?
Kommer hon ge bort en gratis ram varje dag?
eller kanske, men bara kanske, hon målar nåt?


Sitt nu inte där och slit erat hår! imorgon får öppnas första luckan (:
 

ÅRETS BÄSTA JULKALENDER ÄR SNART HÄR!

 

SÅLD



Fick precis ett fint samtal från Norrland så nu har "Vintern" hittat en ägare.

Alltid lika kul att höra att folk tycker om det man gör. (:


 

Årstider


Och här är de två jag gjorde för någon/några månader sedan för er som inte orkar leta er tillbaka i arkiven men ändå är nyfikna





Here comes winter

Tidigare har jag kluddat runt på något som jag i efterhand skulle komma att representera vår och höst. Så här kommer en årstid till; VINTERN! Som iallafall här i Göteborg lyser med sin frånvaro... Men tydligen skall det komma nån arktisk kyla enligt tidningarna ( hur de nu kan veta det redan nu? ) så det kanske är bäst att passa på att njuta av "värmen" så länge den varar... 


Aja, here it is iallafall :





En gammal favorit

Här kommer en gammal favorit:
Jag är medveten om att det kanske inte är det coolaste valet men jag tycker ändå än idag att den här låten/bandet är grymt på många vis. "Ghost of You" ger mig gåshud än idag. Säkerligen många därute som tycker det är lite småtöntigt och halvemo (kanske lite som jag då, antagligen därför jag gillar det) men  slår vad om att lika många av er ändå diggar det i smyg ;)

Den här låten tar mig tillbaka ganska många år nu, jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var? men det var på den tiden då jag skulle gifta mig med Gerard Way iallafall (jag tyckte han var galet snygg i det vitblonda håret), så någon gång efter Luis Figo och innan Chuck Bass kom in i bilden då.

Sen tycker jag den här videon är ganska fin också! sån där video som lockar fram kreativiteten och inspirerar mig till att rita!

Jag har ritat en hel den det senaste, tyvärr kan jag inte visa nåt ännu för det är julklappar och ett hemligt projekt, men om ni bara har lite tålamod så kommer det dyka upp här så småningom (:

God natt!

Dagens outfit o en shoutout till morsan

Nytvättade "vantar" och halsduk sponsrad av mamma Sockermongo. Tror hon vet om det redan men vill ändå påeka att hon är den bästa mamman som finns! 






Helgen

 


Var hemma i barndomshemmet, eller ja, ett av de hemmen jag växt upp i, i helgen. Shit nu låter det som jag flyttat runt ungefär lika många gånger som Agnes säger "såhär" eller "liksom" under en timme av "Så mycket bättre" (tänker aldrig kolla på det igen) men så är inte fallet. Min uppväxt har väl fördelats hyfsat rättvist mellan Mamma o Pappa på ett pendlingsavstånd av cirkus 4 kilometer.

Aaaaaanyways! tappade tråden lite här kände jag...
Men vad gör det? för jag tänkte ju mest skriva om vad jag gjort i helgen, vilket inte är så mycket, så det här inlägget skulle blivit ganska kort annars. Men ni kanske gillar korta inlägg? Långa inlägg kan ju vara jobbiga att läsa ibland. Speciellt när man varit ute en hel dag. Men ibland kan de ju vara bra med! Speciellt sådana där kvällar som man egentligen borde läsa texter om hållbar stadsplanering och miljonprogrammen... typ som ikväll...
Då är de roliga! iallafall att skriva. 

Öhmhrm ja, helgen var det, jag har; umgåtts med familjen, ätit massa mat, varit på Falkängens julmarknad och shoppat vällagrad ost, promenerat med Kristoffer, ätit mer mat, sovit, ätit ännu mer mat, och sen träffat Fia och den 8 veckor gamla taxvalpen Håkan innan jag satte mig på tåget tillbaka till Göteborg.

Och just det! Jag har en ny tischa också! :D

 

Hur man bäst beskriver Falkängen med ett ord och en bild:




M.I.A - Bring the Noise

Så stört jävla bra och så galet cool kvinna! 


Nyktra november




Har bestämt mig för att ha ett nyktert November (iaf 3-30 nov). Varför undrar ni då? Jo av ganska många anledningar, den största anledningen är ganska privat men sen finns det ju många sätt att motivera det, här är tre av dem; 

3.Bättre effekt av träningen.

2.Fördelen av att inte tillbringa varje Söndag i fosterläge.

1.Bättre status på bank-kontot. --> mer pengar till annat (exempelvis kläder så det nyaste plagget i min garderob inte är en gratis tischa med alkohol reklam, se bild ovan)


En dag med männen i mitt liv




Pappa är i staden! Så nu har jag mat för en halv armé i kylskåp,skafferi och frys ^^


Dagen har spenderats med mina två kantarellplockande skogsmullar (pappa och Fredrik) på Universeum, eftersom jag själv redan varit där en gång med skolan så har jag inte varit ytterst motiverad att slåss med  barnfamiljer för att titta på fiskar o apor en gång till. Men när man får önskan från två olika håll så säger man ju inte nej, man slår samman dessa skogstokar så man åtminstone slipper betala inträde två ggr :D 


Sen måste jag ju erkänna att det faktiskt är ganska kul när man väl är där, bara man kunde ta bort alla barn, och vuxna.

PROJEKTET SOM BLEV GODKÄNT

Här är några delar av det projekt som jag sysslat med sen skolstart, det är sista gången jag kommer nämna det på den här bloggen jag lovar! 
men jag fick i söndags reda på att jag blivit godkänd och kan fficiellt gå vidare med mitt liv nu (hooray fritid!)
I korta drag har vi projekterat ett hotell med konferens vid Skeppsbroplatsen (där vid den fula parkeringsbåten) i Göteborg.

Den långa historian kan den som är intresserad (men vem är det?) få någon annan gång (:
 
 
 
 
 

BRMPL



Bystig
Rödtott
Med
Pumpa-Lykta

HAPPY HALLOWEEN BITCHES!

 

RSS 2.0