Omnomnom

Nom!


Usch, blä och lite woo!

Idag har varit en sjukt kass dag, jag har mått askonstigt och haft en huvudvärk konstant som inte velat släppa taget, inte kunnat fokusera i skolan och nu har jag sovit hela eftermiddagen men känner mig fortfarande inte bättre /:

Jag fick iallafall ett paket på posten som muntrade upp mig lite (: en pärlplatta från pärlplatte-kungen himself Martin Hagegård ! Motivet är en kombo av favoritfärger och favoritspel till nes. Nu ska jag bara hitta en fin plats på väggen till den. Jag känner mig grymt bortskämd för jag får så mycket fina grejer av folk som de gjort själva, är det någon slags competition med min morsa som triggar det här beteendet undrar jag? :D


Sticky onsdag

Igårkväll begav jag mig under våldsamma protester från min hjärna till Sticky med Sarah för att kolla på Linus när han lirade med sitt band Amber.A, kroppen var helt slut efter tre dagars intensivt gymmande+skola. Well well, linus o hans band var iallafall med i en musiktävling som heter Emergenza, det var en salig blandning av band som tävlade, totalt åtta stycken. Vissa var väl bättre än andra är det mest diplomatiska svar jag kan ge. ^^ Amber.A kom iallafall tvåa och gick vidare i tävlingen (: Prekkan tittade även han förbi Sticky o drack en öl eller två innan gäspningarna tog över och det var dags att dra hem. Jag hade min tyskskjorta på mig, som jag blir allt mer och mer förtjust i för varje dag, bästa plagget när man känner sig fet som ett hus också ^^


Mongo-dipp

Såhäääär kul var det att gymma med lågt blodsocker idag!


Måleri målera

Aaaaaand the work continues!


Maaaagiska fantastiska Biffy Clyro



I Lördags var jag på Trädgårn och kikade på Biffy Clyro med Fredrik, David, Patrik och ytterligare en hel hög med falkenbergare. Det var en magisk kväll! och inte bara då för att herrarna dök upp vid min dörr med ett ton sallad och halloumi, och inte heller pga av min och Davids Yolo-grogg (den kommer antagligen aldrig bli någon hit bland en större publik) utan för att det här bandet bjöd på en magisk spelning, de är sjukt duktiga, sjukt synkade och sjukt skjortlösa. Och den ena låten blir bara bättre än den andra. True magic <3

Alltså jag filmade lite (ganska mycket) men kan ju inte direkt påstå att min kassa iphone 4 kamera gör det här bandet rättvisa... men jag hoppas ändå ni förstår hur bra det här är!

klippet nedanför är från låten Stingin' belle -  där de har en fet instrumental bit, och det var den jag filmade, och ni som aldrig har hört talas om Biffy innan och väljer att kolla på klippet, have patience, det blir bra, jag lovar!

en läckt Superturtle





Heeeei musik-bloggän!

Ikväll lyssnar vi på Bring me the horizon - Sempiternal, albumet har egentligen releasedaturm i April, men ja, ni vet ju hur kidsen lyckas lösa allt med internet nuförtiden!  

Jag fick nys om att albumet läckt och har tagit mig igenom de sex första låtarna hittills. Än så länge; heelt okej, det är bra, men inte lika argt som förr i tiden, man kan ju nästan höra precis allting som Oli sjunger nu. Musikaliskt sett är det dock mäktigt och fint som fan. Kan tänka mig att det kommer bädda för många fina allsångs-stunder den 11e Maj (:

Kort summering:

Storslaget men mjäkigt

Heeeei modäbloggän!

Tjatja modebloggen!

Kvällens outfit består av en vintage träningsoverall i fotbollslaget Sils IF:s färger, sponsrade av det anrika "Albinos modehus" beläget världsmetropolen Götene, denna lilla pärla bars av mammas sambo på 70-talet, men nu är den min! Det röda i overallen passar ooooerhört bra ihop med mitt rosa hår, dont ya think?

Puss på er


Fläsk

Hungrig vovve ville också ha glass och ostmacka till kvällsmat #tjock


Lyckan som...

Lyckan som uppstår när man inser att Netflix har ALLA sju säsongerna av Buffy och Vampyrerna! Nu blir det best of buffy resten av kvällen, med ritblocket och den här bruden som dejt (: vi inleder på säsong fyra avsnitt sju, när Oz har lämnat Willow och Riley slår ner Parker och inser att han tycker om Buffy. Draaaaama!


The dark side of the cube

Denna veckan har vi gjort brädspel i skolan. Ibland är livet hårt på Chalmers...

Vårat spel är ett spel som man spelar två och två och heter ( för er som inte är smarta nog att ha listat ut det redan ) " Dark side of the cube". Det är ganska rörigt att förklara, mest för att jag är sämst på att strukturera upp mina egna tankar, men spelet går ut på att man ska bygga en väg mha brickorna mellan sitt och sin partners hörn. Och den som lyckas med det först vinner. Vi kom även på den briljanta idén att vårat spel även skulle bli en möbel, så vi har en pall på 40x40cm i svart mdf som går att spela och sitta på :D


torsdag

 
tja.


 
 

Fat-ice tuesday

Jahaja, medans ni andra har göttat er i semlor hela dagen sitter jag här nu med min skål med fruktsallad o keso(#förfetförensemla) men ja, det är inte ju inte direkt äckligt det heller.(:

Ikväll har det promenerats, spelats nintendo, diskats och städats (om någon vill hälsa på bör ni göra det typ NU, innan det blir stökigt igen).

Har även läst igenom senaste numret av Level och nu skall jag ägna resten av kvällen åt min fruktsallad och en dokumentär om konstiga beroenden, just nu är det en kvinna som äter toapapper :D


En snabb illustration över sockermongots zumba-dansande

Eftersom jag haft problem med att somna om nätterna har jag idag bytt approach till att försöka trötta ut mig själv så mycket som möjligt.

Därför, kl 21.15, kollade jag att dörren var låst, drog jag ner alla persiennerna och ställde mig framför tvn och dansade lite zumba i all min ensamhet.

Jag vet att jag skrivit det tidigare nån gång men jag är verkligen glad att ingen ser mig ibland (en av fördelarna med att bo själv). I mitt huvud tror jag att jag är Shakira , but boy; "these hips do lie" , jag tror att sanningen är mer närmare en ko på hal is än en het latinobrutta när jag står och skakar rumpa framför tvn.

Men nån vacker dag kanske jag nailar alla stegen! :D

Eftersom jag inte var så sugen på att ta kort på mig själv svettig, dansandes i hellokitty-shorts och sportbehå, men ändå önskar att ni kunde varit med och delat alla goda skratt jag fått den senaste timmen, så följer här en snabb illustration av hur det kan se ut :



Topp 3 saker som stör mig

Topp 3 saker som stör mig mest (speciellt innan middag):

3. Personer som går långsamt framför mig.

2. Personer med barnvagn som går långsamt framför mig.

1. Flera personer som långsamt går i bredd framför mig och därför gör det extra komplicerat att "köra om".









Nu ska jag äta min middags-sallad och kolla på amerikanskaskrämseldokumentärer om mat och socker på netflix <3


Bra dag

Det har varit en lång och fin dag! Efter morgonkaffet begav jag mig till
Chalmers för att plocka upp mitt insulin som jag och mitt guldfiskminne lyckats lämna där igår. Passade samtidigt på att dra en runda CHARM - Chalmers Arbetsmarknads Dagar, inte då för att försöka sätta mig in Sveriges arbetsmarknad och sälja in mig hos företagen, för de har ungefär lika stort intresse av mig som jag har av vem som kommer att vinna "Farmen" i år. Nä, som andraårs student på arkitektur har man inte så mycket att hämta på denna mässan, förutom GRATISgrejer då! Jag lämnade mässan nöjd och belåte med; en matlåda, två usb-minnen, två "sporks", ett presenkort på 100kr på Ica o 50kr på cdon.com, en vattenflaska och x antal pennor :D

Efter det bar det av till Elin, där vi jobbade med vårt projekt, jag välte katter och flummade runt med "funktionsblommor".

Sen direkt till gymmet för att svettas som en gris framför det eminenta programmet "Reptiljägarna" där jag fick se en gigantisk orm svälja en alligator hel (han MÅSTE ju haft ont i magen efter det?)

Väl hemma blev jag positivt överraskad över att min nya, fräscha, totalt ascoola klocka ( #yolo #swag )dykt upp i brevlådan.

OCH som om detta inte vore nog fick jag ett sms från Niclas där han kom med beskedet att mitt Zelda beslutat sig för att äntligen dyka upp igen! :D det har varit borta sen jag flyttade och tydligen har Link legat o chillat under soffan hela tiden.

Nu kan jag inte berätta mer om min dag för det är redan en wall-of-text på G här, men ja, puss på er!


50% pojke

Insåg att hälften av kläderna jag hade på mig idag kommer från hm's herravdelning. tur att jag har mina Hello Kitty-strumpor på mig för att väga upp all denna manlighet!


Tack o sånt

Tack som fan till alla människor som tog sig tiden att gratulera mig på födelsedagen igår! Och lite extra cred till Gustav som var den enda som vågade sig på att ringa o säga grattis^^ Nu är jag 24år och fortfarande inte det minsta klokare. För första gången på fyra år så firade jag inte dagen med att dra på spelning. Istället åkte jag hem till mor och far och njöt av god mat och cake i lugn o ro. Det kändes välbehövligt efter en ganska jobbig emotionell vecka.

Ikväll byter jag dock Andrine-land mot Varberg och nåt ställe som heter Oscar's? Så om det inte blev spelning igår så blir det iallafall det idag :D


RSS 2.0