Bråvalla-la-la!


Det är tisdag och jag är taggad till tusen! för imorgon bär det av mot Norrköping och Bråvalla-festivalen med mina Saror! stressat runt för att hinna med allt som inte hann göras innan midsommar och som måste göras innan jag åker, men nu börjar jag känna att jag kan andas igen!

Igår hade vi även tatueringsmåndag hemma hos mig, vilket resulterade i en fin bacontatuering och jag fick en "döskalle med hatt" till på foten.
 

MIDSOMMAR-CEREMONIN!



Tusen tack för att ni gör min midsommar magisk hörrni!
Här är ett fint klipp från när midsommarritualen fullbordas!

ROMA

 Idag är det en vecka sen jag kom hem från Rom, sjukt vad tiden går fort!

Under veckan i Rom hann vi kolla på sjukt mycket arkitektur, promenera några mil och dricka en hel del vin på takterassen. plus utvecklat lätt nackspärr pga av allt stirrande på fantastiska takmålningar!



 
 

Mer tankar om barn

Fått i uppdrag av en kompis att rita av hennes guddotter. Har aldrig tidigare försökt mig på att göra porträtt av barn så det var en intressant uppgift, och dessutom ganska klurig! Jag tycker människor överhuvudtaget är svåra att måla av för det kan vara så små detaljer som avgör om det blir likt ellet inte. Och när man får bilder på ett sånt här charmtroll vill man ju givetvis försöka fånga samma i en teckning.


att måla ungar


R.i.p Dana <3

Vila i frid min älskade vän <3

Det finns en stor tom plats i mitt hjärta just nu


Robot

Robot och rymd, no further description needed. Hade ingen tanke när jag gjorde den utan den bara utvecklades med tiden (:


RSS 2.0