VOILA!



Som total n00b när det gäller att rita upp saker på datorn så måste jag säga att jag är stolt över att jag faktiskt lyckats åstadkomma min första stol i Google SketchUp, mitt första något i SketchUp överhuvudtaget :D


Resultatet finns på bilden :D

Bra skit




Bästa dokumentären visas på TV just nu, om ni inte sett den, SE DEN!

Gårdagens köp



FETT NÖJD

Tisdag och mitt livs första sittning på Chalmers

I tisdags var det dags för min allra första sittning, temat var olika länder och alla klädde ut sig efter det land vi fått när vi blivit indelade i Phaddergrupperna första dagen.
Här är TRANSylvanien
Vi var Indien
Och även Japan fanns på plats (:

Söndag



I söndags var vi på IKEA och rekognoserade lite inför min och Niclas ihopflytt, för första gången i mitt liv är jag sambo och det känns jävligt bra än så länge :D 

Vi kom iallafall hem med gardintyg, vinglas till mig, och mjödmuggar till herrn^^


Resten av dagen spenderade jag med att  möblera om i sovrummet, packa upp mina grejer och få in alla kläder i garderoben, det tog en stund...

that epic friday









I fredags förra veckan var jag på Röhsska muséet efter skolan, och det var hur fantastiskt som helst! De har flera väldigt sevärda utställningar om man gillar form och design.

Det som fångade mitt intesse mest, så pass till den grad att jag hade problem med att gå därifrån var en "barnbok" målad av Patree Arthayukti, det kan vara det mest fantastiska, vackraste, inspirerande, detaljrikaste, ja, superlativen är många, verk jag någonsin stött på IRL, jag rekommenderar alla som har vägarna förbi Röhsska att gå in och kolla, kostar inte mycket och är gratis om man är under 25, se till att inte missa HDK's utställning av elevernas Master projekt, det var där jag fann den här fantastiska boken.




Efter muséet gick jag även en sväng förbi matmarknaden som fanns under det pågående Kulturkalaset, där köpte jag något som kan ha varit det godaste jag ätit i hela mitt liv! (även Niclas kan intyga detta) Mästerverket består av någon slags nougat, kaffe och baileys. OM NOM säger jag bara...


det här var bara några delar av min episka fredag, andra inslag var mojitos och gott krubb på kvällen, tillsammans med det bästa sällskapet , mitt på avenyn. Och även en bokning av tatueringstid :D

Kärlek




Detta fantastiska band kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Det var den första riktiga konserten jag var på, i globen, för snart 5 år sedan, i Oktober är det dags igen och nu i slutet av Augusti kommer nya albumet! (: ska bli spännande att få höra (och se) hur bra Josh Klinghoffer lyckas ta över efter John Frusciante med.

F.Ö är det fullt upp med skola, packning/upp-packning och flytt för tillfället.

I skolan hade vi världens genomgång över material som vi kommer behöva införskaffa så fort som möjligt. Hoppas att csn kommer snart och att lönen blir fet denna månaden...

Höstmusik!



Promenerade genom Göteborg igårkväll med den här låten i lurarna, det var mulet och det blåste sådär lagom mycket. Då infinner sig lugnet och jag kan inte sluta le. Jag mår så jävla bra, att flytta till Gbg kan vara det bästa jag gjort i mitt liv!

Sen att videon till den här låten är ganska småtuff är ju bara ett plus :D

nytt från Jimmy choo <3

HEJ JIMMY JIMMY HEJ! JIMMY DU ÄR HELT OKEJ! HEJ JIMMY!








HEJ JIMMY!

Chalmerist javisst!





Lever livet som Chalmers nolla atm, mycket att ta in och många människor att lära känna, men alla jag träffat hittills har varit jättesnälla iallafall (:

Vi har blivit placerade i olika Phaddergrupper som alla är döpta efter ett land, vi i våran grupp är Indien, vi kommer även ha en sittning på tisdag där temat är att klä ut sig efter det land man har i phaddergruppen.

En av de första grejerna vi fick var en tumstock, den kom genast till användning vår första dag då vi var tvungna att tillverka vår egen noll-bricka, den ska vi ha runt halsen i typ 4 veckor nu, kändes ganska udda att sitta med den på bussen på väg till skolan imorses^^

Flytta in hos Niclas har jag inte riktigt hunnit med när allt hände så fort, men vi ska försöka åka en sväng hem i helgen och hämta så mycket grejer som möjligt... på söndag bär det nog iväg till IKEA också om vi hinner. (:

Heppåre!

Nervositet och bra musik




Äckligt nervös och förväntansfull inför morgondagen, morgondagen och de kommande fem åren, vad fan kommer hända med mitt liv?

Det här är en grymt skön låt i vilket fall som helst, blandar det bästa av två världar liksom.

Sommarminne


Världens finaste mamma och jag (:

bilden tog min syster tagit i Juli , då vi alla tre var på Café Magnolia i Bredöl (:



Lördag




Heppåre!

Saker vi minns och inte minns från Peace & Love 2011

(den snälla versionen)














































Shoes i Has'em

Oh and btw! Alexander McQueen shoes, I has them :D

Har i snart två veckor tagit upp skorna ur skokartongen på morgonen när jag vaknat och innan jag gått och lagt mig på kvällen, klappat på dem, provat dem, och sedan suckat lyckligt.


Skorna kan även ha något att göra med att jag blivit besatt av färgkombon svart och gult... 









ITS ALIVE!



Wöööh!  Jag lever!
För er som inte har haft äran att träffa mig på länge kan jag meddela att det finns mycket att berätta om från denna fantastiska sommar! Mycket jobb, festival och alkohol har det blivit.
Min kamera dog under speciella omständigheter under P&L och teh interwebz fungerar inte så lysande hemma i skogen, therefore de få uppdateringarna.
Men ny kamera köpte jag i måndags och inom en månad kommer min nya adress vara utanför Göteborg (: då ska jag försöka uppdatera lite oftare (:
F.Ö tänkte jag slänga upp lite bilder från alla äventyr i sommar, men det kan nog bli ganska rörigt om jag lägger upp alla på en gång^^

RSS 2.0